Sağol.Geçmiş olsun
8. KattayımRabbim toprağa sakınlık durgunluk versin acısın bizlere inşallah gelip geçen bir şey olsun
Evin yüksek kat falan mi bu dua var onu bol bol oku canım
Bide bismillezi diye bir dua var onuda bulup atayım
Eki Görüntüle 3491228
Beklenen bize yine çok yakın bir Bingöl ovacık karlıova depremi var yaNaci Görür açıklama yapmış korkulacak bir şey yok bu 6 Şubattaki depremlerin bu faya enerji transferinin sonucudur diye
Kendimi oyaladım durdum şimdi hızlı bir şekilde girip çıkacağımBen öğlen hemen bi duşa girip çıktım.
Ferahlamak adına.
Rabbim yasatmasın bir daha bizim evde 7.kat8. Kattayım
Sakinlikle 5/10 dakikada olur .Kendimi oyaladım durdum şimdi hızlı bir şekilde girip çıkacağım
Kolay değil abla insanların korkusu. Biz bile bu kadar tedirginken siz canlı canlı yaşadınız o günü. Rabbim İnşirah ferahlığı versin gönlünüze, korusun sizi, hepimiziBeklenen bize yine çok yakın bir Bingöl ovacık karlıova depremi var yaaz önce dinledim Malatyads 6 şubatta kırılan bir fay hatının. devamı var o da bekleniyor
Halkta bir birini tetikler diye yola dökülmüş durumda
Çok geçmiş olsun canım önemli bişe çıkmaz inşallahbuarada karaciğer sonucum cıktı, nadiren alkol alan bir insan oldum yılda 2-3 kez ama karaciğer de sebebsiz sekıl bozuklugu var ıyı huylu oldugu tahmın edılen bır nodül. siroz baslangıcı ya da bır enfeksıyon etkısı olabılır dedı doktor. sarılık falan yok.
12 sene agızdan aldıgım erken menopoza baglı hormon ılacları
gecmıste kılolu olmak ve buna baglı karacgıger yaglanması
ya bu ıkısı karacıgerı yormus ve bu septomplar varmıs, ya da başka bır sey. ılk kez duydugum bırsey, fibroscan görüntüleme diye değişik bir şey istedi doktor. tamamlayıcı özel sigorta var, işyerinden. ama o da karşılamıyor , hatta bir çok hastanede yok Medicana, Acıbadem, Medipol de bile her şubede yok. ve ücreti 11.500 TL.
Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten. devlette sıra gelmez, özele de bütçe kaç kişinin el verir. Allah beter hastalıklardan korusun hepimizi.
Tekrar geçmiş olsun efser Allah emanet olunTopladım kuzumeşim evde kalalım diyor uzmanlar 48 saat önemli diyor ben iki arada kaldım her ihtimale çantalarımızı hazırladım
Henüz öyle çok büyük artçılar olmadı dua edin
Aleykümselam canımLorişin selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?