- 23 Mart 2022
- 14.719
- 55.680
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esmaları oku bizim gruba da gel etiket gelmedimi sana swetimmAy bugün vakit geçmedi hiç daha saat 1
O kadar çok yer aklımdaki her yer duruyor. Pazartesi çocuklar okuldayken yaparım diyorum
Başlamak işin yarısını bitirmek demek Bu gün bir dolap, bir iki çekmece bile olsa, niyet et ve yap canım sonra pazartesi yine devam edersinO kadar çok yer aklımdaki her yer duruyor. Pazartesi çocuklar okuldayken yaparım diyorum
Canım ya tamam bugün en azından bi yeri yapıp akşam sana yazıcam yani inşAllahBaşlamak işin yarısını bitirmek demek Bu gün bir dolap, bir iki çekmece bile olsa, niyet et ve yap canım sonra pazartesi yine devam edersin
Birlikte başlıyalımO kadar çok yer aklımdaki her yer duruyor. Pazartesi çocuklar okuldayken yaparım diyorum
Geldi abla yetişemem belki diye katılmadımEsmaları oku bizim gruba da gel etiket gelmedimi sana swetimm
Kapandı ama yağmadı abla.kolay gelsin sizin o tarafta yağmur yağıyomu ?
burda hava kapalı ama daha yağmadı
Noldu gel bura uzak sayılırSöyle bildiğiniz uzak diyarlar varmı
Varsa bana acilen lazım da
Bahçede 3 5 tane ceviz ağacı var onları çırpalım dediler bir sürü iş cıktı ondan demistimNoldu gel bura uzak sayılır