- 11 Nisan 2007
- 84.083
- 488.443
Gülücük atmışım ya
Bene böyle yansımış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülücük atmışım ya
Bunu diyor bonus videoyu değilİçimizde efkarlı miki dayılar besliyoruz demek
sorak Bonus a buna tepki bilen vermemiş Espürümü görmezden gelmişHacı kuaför randevümü kaçırdım onun sıkıntısı ne yaparsın
Bunu diyor bonus videoyu değil
sorak Bonus a buna tepki bilen vermemiş Espürümü görmezden gelmiş
Off hahahhaha ihsan beyin ölmüş olma ihtimali var
Geçmiş olsun efserim inşAllah çabuk atlatırKız okuldan aradı hastayım dedisabah boğazım ağrıyor demişti onu alıp doktora götürüyeyim hafta sonu yarın daha zor olur önlemini bugün alayım
Geçmiş olsun canımKız okuldan aradı hastayım dedisabah boğazım ağrıyor demişti onu alıp doktora götürüyeyim hafta sonu yarın daha zor olur önlemini bugün alayım
geçmiş olsun efser, benim kızda hasta olmuş sabah aradı çocukta var yatıp dinlenemezdeKız okuldan aradı hastayım dedisabah boğazım ağrıyor demişti onu alıp doktora götürüyeyim hafta sonu yarın daha zor olur önlemini bugün alayım
Geçmiş olsun efserim inşAllah çabuk atlatır
Sağolun kızlar aminGeçmiş olsun canım
Kızınıda Çok geçmiş olsungeçmiş olsun efser, benim kızda hasta olmuş sabah aradı çocukta var yatıp dinlenemezde
Otucu başı denediğin bağışıklığı artıracak bir ot var mı kıza yapayımMutfağı topladım. Ahseni uyuttum bugün çok erken kalktı. Oturma odası dağınıktı oyuncaklar onları topladım. Robot süpürdü oturma odasını. Kahvaltı yaptım. Yemek yapcam yeşil fasulye var dolapta onu pişiririm
Ot değil de abla hastalık zamanı karamürver öneririm. Udi hindi yağı da öneririm. Karamürver de vitma marka içeriği temizOtucu başı denediğin bağışıklığı artıracak bir ot var kıza yapayım
Gecen sene şu sıvı prebiyotiklerden aldıktan sonra biraz hastalanmasını geçiktirdi oda yabancı bir marka artık güvencimiz kalmadı kimseye