- 11 Nisan 2007
- 84.072
- 488.389
Sen haftaya git plates ürünleri geliyeahOkula yakın Bim var, savaşa geç kaldım ama olsun kalıntılara yetişirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen haftaya git plates ürünleri geliyeahOkula yakın Bim var, savaşa geç kaldım ama olsun kalıntılara yetişirim
maşallah canım Allah bağışlasın kız erkek2 çocuğum var abla ellerinden öperler biri 7 biri 10 yaşında
Aminnn canım
yotube dan bakın. annem hep ordan bakar, ustelık anlatımı da cok ıyı.Kızlar ben yelek örümcem kışın öyle vakit geçsin akşamları oyalanmak için
Kız yiğenim var 12 yaşında nasıl bir model.orsem acaba netten baktım instagramdan baktım genelde anne yelekleri yada çeyizlik yelekler var
Baktıkça da kafam karıştı
Bu yaşta nasıl Modeller oluyor yardımcı olun hele help me mayday mayday
Aynısını yazacaktım bendeGüldüm ama arka planda bende aynıyım
Ahseeennn saçını tipini yerim ya
En sevmediğim şey mis gibi temizliyoruz misafir gidince yine temizleDün evi misler gibi yapmıştım tabi çocuklu misafir gelince ev aldı başını gitti tekrar bugün ev temizliycem
Yemekliydi bide yemek bulaşıklarını makineye dizip çalıştırmıştım çay kahve bulaşıkları öylece duruyorEn sevmediğim şey mis gibi temizliyoruz misafir gidince yine temizle
Amaaan halledersin iki dakikada şipşakYemekliydi bide yemek bulaşıklarını makineye dizip çalıştırmıştım çay kahve bulaşıkları öylece duruyor
İçimizde efkarlı miki dayılar besliyoruz demekGüldüm ama arka planda bende aynıyım
2 dk mi 2 saat mi artık ne sürer bilmiyorumAmaaan halledersin iki dakikada şipşak
Ağzını yerim ahsen bunun beyaz üstüne renklisi var bizim küçükte halası yaptı