Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanır mısın eşim de öyle diyorAt ben arkandayım
Ne güzel valla değişiklik olmuşİyi akşamlar efenim
GÜzel atlattık doğum gününü gittik geldik
Gitmeden sadece patates salatası yaptım komacan bir leğende çıkan bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım çıktım evden.
El birliğiyle attıracazEv bana çok kalabalık geliyor ya. Bi başlasam evin yarısını atıp rahatlayacak gibiyim
???Kızlar çoğumuz boykot ettigi için buraya sorayım
Dis macunu olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben Eyüp Sabri Tuncer kullanıyorum ama yeni arayışlar peşindeyim etkisi daha güzel olan ?
Bogazında kızarıklık var antibiyotik gerek yok dedi okulda çok terledim dedi inşallah terle sökmüştürÇok geçmiş olsun çabucak toparlanırlar inşaAllah
Benim stoklar vardı onunda boykotmu değilmi bilmiyorum R.O.C ezacım önermişti???
Yok mu cevap veren?
???
Yok mu cevap veren?
İsviçre maliymisBenim stoklar vardı onunda boykotmu değilmi bilmiyorum R.O.C ezacım önermişti
inşaAllah canım iyi gelirBogazında kızarıklık var antibiyotik gerek yok dedi okulda çok terledim dedi inşallah terle sökmüştür
Eve geldim çorba adaçayı yaptım ayaklarına wikis ile limon sürdüm inşallah böyle atlatır diyelim
Yeni uyudu uyanırsa yapayım.inşaAllah canım iyi gelir
vikisi boğazlarına sürüp tülbent bağlayabilirsin. Yumuşatır, terletir hemde rahat uyur
Evyap ürünlerini deneyebilirsin. Hangisinden memnun kalırsan ona devam edersinKızlar çoğumuz boykot ettigi için buraya sorayım
Dis macunu olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben Eyüp Sabri Tuncer kullanıyorum ama yeni arayışlar peşindeyim etkisi daha güzel olan ?
İnternetten de bakıyorum bir taraftan önce size sormak istedim. Kullanana sormak daha mantıklı diye.Evyap ürünlerini deneyebilirsin. Hangisinden memnun kalırsan ona devam edersin
Halen atmadın mı fazlalıkları bayılacammEv bana çok kalabalık geliyor ya. Bi başlasam evin yarısını atıp rahatlayacak gibiyim
Jelibon gibi mi işe yarar inşallahKaramürveride aldım biz tablet altık şuruptan midesi bulanıyor eczacım tablet verdi bir kaç gün kullanırım bakalım artık