- 8 Aralık 2011
- 44.646
- 157.861
Eczanede varsa bugün alaym yoksa sipariş vereyimOt değil de abla hastalık zamanı karamürver öneririm. Udi hindi yağı da öneririm. Karamürver de vitma marka içeriği temiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanede varsa bugün alaym yoksa sipariş vereyimOt değil de abla hastalık zamanı karamürver öneririm. Udi hindi yağı da öneririm. Karamürver de vitma marka içeriği temiz
Eczanede tek karamürver yoktur muhtemelen. Ama sambucol marka var murverli içinde başka şeylerde var ondan önerir muhtemelenEczanede varsa bugün alaym yoksa sipariş vereyim
Bakayım eğer bulursam alayımEczanede tek karamürver yoktur muhtemelen. Ama sambucol marka var murverli içinde başka şeylerde var ondan önerir muhtemelen
Kız okuldan aradı hastayım dedisabah boğazım ağrıyor demişti onu alıp doktora götürüyeyim hafta sonu yarın daha zor olur önlemini bugün alayım
Çok geçmiş olsun çabucak toparlanırlar inşaAllahgeçmiş olsun efser, benim kızda hasta olmuş sabah aradı çocukta var yatıp dinlenemezde
Geçmiş olsun canım hem hastalık hem de evin dağınıklığı kafa bırakmıyor insandaKafam o kadar dağınık ki cümle bile kuramıyorum
Sanırım yorgunluk var
Bide ev dağınık bence ondan
Çok sağol canım aynen öyleGeçmiş olsun canım hem hastalık hem de evin dağınıklığı kafa bırakmıyor insanda
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.Kızlar ben bebek düşünmeye başladım yaşım da biraz çok ama hormonlarıma dur diyemiycem galiba
At ben arkandayımEv bana çok kalabalık geliyor ya. Bi başlasam evin yarısını atıp rahatlayacak gibiyim