Ahhh kuzu
O da güzeldir her şeyle uyar beyazAğzını yerim ahsenbunun beyaz üstüne renklisi var bizim küçükte halası yaptı
Benimki de bunlardan alak diye tutturdu bi ara
en güzeli evi atolyeye ceviririzBenimki de bunlardan alak diye tutturdu bi ara
stres yapmamaya çalış canım inşallah güzel geçer sınavınselam hanımlar, hayırlı cumalar
haftanın son ıs gunu hem asırı yogunum, hem bu dıreksıyon egıtımlerı tum ıs planlarımı bozuyor hayırlısı artık
sabah 11 de geldım işe. 1 de tekrar cıkacagım ki, ertelenen ozel dersımı bugun tamamlayım. yanı yıne araba surecegım bugun. asırı streslıyım, ve sıkıldım da allah bılıyor
yarın sabah 10:40 sınav. bana dua edin.
sonra ev ıslerı, belkı dısarda gezme, babama temızlık yapmaya gıtme gıbı haftasonumu planladım. esımı bugun aksamdan agva ya gonderıyorum yıne annesıyle. ben yıne bırseyler uydurdum sınav zaten var da. gıtmıyorum. haftaıcı annemler gelecek, esımın dogum gunu pazar gunu. haftaıcı bırseyler yaparız, ıkı aksam zaten oyle gıder. hıc de haftasonu agva da olup, haftaıcıne temızlık ve utuyu bırakmak ıstemedım. ve boyle plan yaptım.
ben de durumlar boyle.
Çok tatlı olurOyyyy ya bu ne tatlı bir şey pof pof çiçek pek tatlı
Kuyruğunu severim Ahsenin❤❤❤
Bende bunu buldum netten sizce nasıl kızlar
Eki Görüntüle 3489216
Zaten sevmiyorum ütüyü kalsınen güzeli evi atolyeye ceviririz
Mikili donuma ancak bu ütüler
Üzerindekileri tığla yapmışlarOyyyy ya bu ne tatlı bir şey pof pof çiçek pek tatlı
Eki Görüntüle 3489216
Çiçekten daha kullanışlıOyyyy ya bu ne tatlı bir şey pof pof çiçek pek tatlı
Eki Görüntüle 3489216
Güzelmiş tam fotosu yok mu bakalımOyyyy ya bu ne tatlı bir şey pof pof çiçek pek tatlı
Eki Görüntüle 3489216
Don bu bacımsu bundan almalıyım en möhümüZaten sevmiyorum ütüyü kalsın
Tahmin ettiğim gibi çok güzel olurEvet videosunu atayım efserim
Gülücük atmışım ya-Hayal niye mikili dayıyı düz beğendin acaba hiç mi bir hıhlama olmadı
çok güzelmiş parecim o şekilde iplerde var aslındaEvet videosunu atayım efserim
Evet var abla biliyorum hatta battaniye falanda yapıyorlarçok güzelmiş parecim o şekilde iplerde var aslında
benim tuhafiye dükkanım vardı ozaman satmıştım buna benzer ipler