Küçüklükten beri böyle yün işleri giymezler ben çok isterdim bir ik parça giydirdim kaşındırıyo diye giymezlerdiAman iyi oldu senin kızlar girmedi araya hahahaha
Olay benim kurban bayramına dönecek yoksa kime yetişecem derken çat diye çatlayacam
Puhahaha
Hiç inanmam gayette kullanıldımyaptığın banaysa öğrendiğin sanada diyomubende kullanırım bunu
Kullanılmak derken benim kullanma tarihim geçti halen kullaniliyorumHiç inanmam gayette kullanıldım
Cok derdi eskiden artık demiyor çünkü öğrenecek bir şeyin kalmadıyaptığın banaysa öğrendiğin sanada diyomubende kullanırım bunu
Ben bunun mürdüm rengini gördüm uçuk pembeye kadar açılıyor o aklımda onu alicam
Ben bunun mürdüm rengini gördüm uçuk pembeye kadar açılıyor o aklımda onu alicam
Panço giyermi ki sormam lazım çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim
Benim anamda benim için çıkmadık candan umut kesilmez derdiKullanılmak derken benim kullanma tarihim geçti halen kullaniliyorum
Dışarı çıkarken ilkbahar sonbaharda giyiyorlar şu an fikir değiştirmezlerse
Amin canım aminBenim anamda benim için çıkmadık candan umut kesilmez derdi
Ben en küçük olduğum için sonsuz garantim varmış davranırlardı "dı"ya dikkat et
Rabbim can sağlığı versin parem ne yapalım Rabbim bizi isyan eden kullarından etmesin büyüklerimize sağlıklık versin bizi böyle günahllarla sınamasın
bitmiş halinide görmek isteriz bonus
Bunun çiçekli olanlarını da seviyor kızlar
evet evet susam bocegı denıyormus, sayenızden ogrendım ve sonra detaylı arastırdım :)))Susam böceği mi ne heralde. Bakliyatlarda falan oluyor güve gibi
Günde 3 kez Türk kahvesi içiyorum benBir gayfemiz var be
1 tane büyük fincan içiyorumGünde 3 kez Türk kahvesi içiyorum ben