- 23 Mart 2022
- 14.220
- 53.239
- 41
Şimdi ikinciyi yapıyorum1 tane tuble içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ikinciyi yapıyorum1 tane tuble içiyorum
geçenlerde benim evdede gördüm köyden gelen ekmek vardı kuru ekmek baktım ondan olmuş, poşetiyle birlikte bizim arsanın orda hayvan besi çiftilkleri var oraya verdimevet evet susam bocegı denıyormus, sayenızden ogrendım ve sonra detaylı arastırdım :)))
Afiyet şifa olsunDün balık andım dua niyetine geçti sanırım
Akşam için k.validem tarafından balık yemeye davet edildim
Tabiki yorgunum hastayım demedim koşa koşa gitcemmm hazır yemek
ben de ilk kez bu yaz gördüm evde. daha önce görmemiştim hatta hayvanlarda olan pire sandım başta.geçenlerde benim evdede gördüm köyden gelen ekmek vardı kuru ekmek baktım ondan olmuş, poşetiyle birlikte bizim arsanın orda hayvan besi çiftilkleri var oraya verdim
Sağol canımAfiyet şifa olsun
Benim herifte sevse isterdim ama eve dahi sokmuyor oğlumla gideyim bir gün
%10 la falan iyi idare ediyon penyezimGünde 3 kez Türk kahvesi içiyorum ben
Bencede%10 la falan iyi idare ediyon penyezim
AKmasa da damlar kanın ve damlaya damlaya göl olur.Bencede
Sahip çık bacımsuBencede
Biraz rahatsızım efserim ahiretligim çok şükür toparladım kaportayi iyiyim normale döndümAktif Lora senden hiç ses yok
Doymadım doyamadım kırmızılara ben hayır güç bela yetisiyorum katılmadan da edemiyorum. Kovulan kadar giriciiimAktif Lora Bonus ve diğer kızlar yeni dua grubu yapıyorum
Kırmızıyı özledim belki özleyenler vardır
He nedersiniz
Neyi severim diye baktım az üstte fiti fiti tığ demişsin hemen mihtesem zincirlerim göz önüne geldiAktif Lora gel seversin
Geçmiş olsun ahiretliğimBiraz rahatsızım efserim ahiretligim çok şükür toparladım kaportayi iyiyim normale döndüm
Doymadım doyamadım kırmızılara ben hayır güç bela yetisiyorum katılmadan da edemiyorum. Kovulan kadar giriciiim
Neyi severim diye baktım az üstte fiti fiti tığ demişsin hemen mihtesem zincirlerim göz önüne geldi
Hahhaha ekliyorum o zaman dua listesineBiraz rahatsızım efserim ahiretligim çok şükür toparladım kaportayi iyiyim normale döndüm
Doymadım doyamadım kırmızılara ben hayır güç bela yetisiyorum katılmadan da edemiyorum. Kovulan kadar giriciiim
Neyi severim diye baktım az üstte fiti fiti tığ demişsin hemen mihtesem zincirlerim göz önüne geldi
Dolu tarafından bakıyorum bendeAKmasa da damlar kanın ve damlaya damlaya göl olur.
Bir de bardağında hep dolu tarafından bakıcaksın
Olduğu kadar sahip çıkıyorumSahip çık bacımsu
Hahhaha ekliyorum o zaman dua listesine
Bonus kırmızıdan korktu galiba daha arafta
Geçmiş olsun canım ❤⚘