- 11 Nisan 2007
- 83.194
- 482.938
Benim kızın yok pariş aklında olsun bize de örebilinBuna benzer hazır hirkaları var Bonusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızın yok pariş aklında olsun bize de örebilinBuna benzer hazır hirkaları var Bonusum
Kız örmem mi hiç öreyim kuzum nasılsa kışın boşum kaç yaşında kizin BonusumBenim kızın yok pariş aklında olsun bize de örebilin
Kız örmem mi hiç öreyim kuzum nasılsa kışın boşum kaç yaşında kizin Bonusum
Ben tığcıyım penyezim ama şiş sesini canım çekti şu an annem çok örerdiBende akşam bakayım ne gibi iplerim var evde canım çekti sizler yazınca, şiş sesini özlediğimi fark ettim
Sesli güldüm yaaaa ele hoş yazmışan kiiiOy sağol parişim örmüş kadar oldun 12 yaşında kızım bil yine de
Benim kız da öyle canlı hiç sevmiyo yaş gereği ergen kafasıBen kızlar ikiside kız renklerini sevmiyolar koyu renklerden hoşlanıyolar bende böyle cıvıl cıvıl giysinler isterim onlar nerde bir babanne renk ona yapışırlar
Büyük kız eskinin pazen desenlerine renklerine hasta küçük kızda onun izindeBenim kız da öyle canlı hiç sevmiyo yaş gereği ergen kafası
ALLAH rahmet eylesin bonusum andık yine anacığını öğlen namazdan sonra bir Yasin okuyayım anneciğinin ruhunaBen tığcıyım penyezim ama şiş sesini canım çekti şu an annem çok örerdi
HahahahahaOy sağol parişim örmüş kadar oldun 12 yaşında kızım bil yine de
Elin pekişsin diyeHahahahaha
Aklıma kazıdım haberin olsun mesajı aldım ben
Ben tığı pek beceremedim, neden bilmiyorumBen tığcıyım penyezim ama şiş sesini canım çekti şu an annem çok örerdi
Ben tığı pek beceremedim, neden bilmiyorum
Aman iyi oldu senin kızlar girmedi araya hahahahaBüyük kız eskinin pazen desenlerine renklerine hasta küçük kızda onun izinde
Ay annem gibi dedinElin pekişsin diye
yaptığın banaysa öğrendiğin sanada diyomu bende kullanırım bunuAy annem gibi dedin
Bunu der der bir sürü iş yaptırır bana