Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bskalim ne diyecek ne önerecekbonus iyi biliyo o işleri pançoda yapıyo çok güzeldi onada bakabilirsin pare
Benim isim yok dağılmam bugün tel elimde modellere bakıyorumbişey yazacam hepiniz çil yavrusu gibi dağılacaksınız
Okudum sanki yazınıBenim isim yok dağılmam bugün tel elimde modellere bakıyorum
Ne diyecem ki
Bunu yeleği çok tatlı olur bak bunun süveteride güzel olurBuna benzer hazır hirkaları var Bonusum
Ben daha çok klasik yelek tarzı yapicam
Ama model ne oluyor bakıyorum netten içimin rahat ettiği bir şey yok
Ha evet yelek tarzı düşünürsek doğru ben direk hırka odaklı baktım EfserimBunu yeleği çok tatlı olur bak bunun süveteride güzel olur
Geliiiyoor gözümün neşesi sultan geliiiiyor diye bir ilahi vardı o çınladı kulağımdaAktif Lora Bonus ve diğer kızlar yeni dua grubu yapıyorum
Kırmızıyı özledim belki özleyenler vardır
He nedersiniz
Okudum sanki yazını
Küçük yeleklerden beğendiğin bir modelin büyüğünü yapsana yiyeğine
Bazıları örerken kendi desenini çıkarıyordu çok güzel olurŞu akıllı ipler oluyor ya yada ebrulî tonu tonuna renkler onlardan alayım diyorum
Olur mu sizce
Işler bitiyor ya kendime iş arıyorum
Aynen öyle yada köyü renkten açığa doğru giden ipler var düz örülucek amaBazıları örerken kendi desenini çıkarıyordu çok güzel olur
Ben model koymadan düz örgü yapıyorum paremm hazır gibi dursun diye. Kol etek ve yaka kısmına bazen farklı bir renk çizgi yapıyorum.Kızlar ben yelek örümcem kışın öyle vakit geçsin akşamları oyalanmak için
Kız yiğenim var 12 yaşında nasıl bir model.orsem acaba netten baktım instagramdan baktım genelde anne yelekleri yada çeyizlik yelekler var
Baktıkça da kafam karıştı
Bu yaşta nasıl Modeller oluyor yardımcı olun hele help me mayday mayday
Aynen öyle yada köyü renkten açığa doğru giden ipler var düz örülucek ama
Ben etek kol kenarı ön kenarlarına burma modeli yapayım diyorum değişik olsun üstü düz eğer akıllı ip alırsam tabiki ama düz renk bi ip alırsam model ne yaparım bilemedimBen model koymadan düz örgü yapıyorum paremm hazır gibi dursun diye. Kol etek ve yaka kısmına bazen farklı bir renk çizgi yapıyorum.
Aynen saolasin efser ya tamda bu iste kuzum böylemi ip alsam acep
Dediğim gibi bu kendiliğinden desende vermiş bu olmasa bile benzeri olurAynen saolasin efser ya tamda bu iste kuzum böylemi ip alsam acep
Var değişik desen veren ipler ama buda güzel demek istediğim buydu ❤❤Dediğim gibi bu kendiliğinden desende vermiş bu olmasa bile benzeri olur