- 11 Nisan 2007
- 83.189
- 482.911
benimki eti balığı çok sever direk kendi yerdi bana vermezdi
Bizimkilerin üstadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki eti balığı çok sever direk kendi yerdi bana vermezdi
ay çok fena olmuş. ne desem bilemedim. internette araştırınca ne diyorlar. acaba ilaçlama mı gerekiyor profesyonelGerçekten ağlıcam.
Son birkaç günde eve giren şeyleri bile yıkadım, marketten alınan falan.
Çıldırmalık..
o susama benzeyen pire sandığımız ama kahverengi böcekler ne oluyor ?Hayır, sinek.
Görsellere baktım, meyve sineği diyor adına.
Bir karışım varmış sirkeli onu yapıcam bakalım.
Ama kaynağını bulamazsam
Dışarıdan geliyordur belki de, tellerden geçebilir diye düşündüm şimdi, baya minik sinekler.
Dışardan olsa daha mı iyi bilemedim.
ederiz tabi bende şimdi yaptım kahvaltımıBİlginiz olsun yani belki merak edersiniz
anladım, o zaman hoşgeldiniz.Ben sizden de yeniyim, evet tanismadik ama ben pek girmeye fırsat bulamıyorum. Bulunca da mümkün mertebe yazmaya çalışıyorum, bilhassa hastalıkta. Çok güzel bir topik, haklısınız
valla ya canım ben de halen burun akıntısı akmasa da sureklı genız akıntısı.ederiz tabi bende şimdi yaptım kahvaltımı
3 gündür kekik çayı yapıyorum kendime gribe falan iyi geliyomuş diye ama midemde hafif bi bulantı var
kekik çayından olabilirmi bugün içmicem bi deniyim bakalım
izin alabildin mi bari, yoksa çalışıyor musunederiz tabi bende şimdi yaptım kahvaltımı
3 gündür kekik çayı yapıyorum kendime gribe falan iyi geliyomuş diye ama midemde hafif bi bulantı var
kekik çayından olabilirmi bugün içmicem bi deniyim bakalım
kendim sordum ve merakımdan biraz araştırma yaptım ve cevabını buldum :)))o susama benzeyen pire sandığımız ama kahverengi böcekler ne oluyor ?
ben ondan da göüryorum bu sene , nadiren. burda yazılmışken onu da ben sormuş olayım
yok canım işteyim böyle ufak şeyleden izin almam yarın öğleden sonra alıcam işlerim varizin alabildin mi bari, yoksa çalışıyor musun
kendim sordum ve merakımdan biraz araştırma yaptım ve cevabını buldum :)))
kuru bakliyat
kuru meyveler
kuru bıtkıler
ama en cok da patlıcan kurusu gıbı seylerden oluyormus hatta onları da yermiş. ve benımkının kesin sebebi bu. cunku kardesımın dugun zamanı anneme aldım, fazlaydı ben de dısarda kurutuyordum merdıven boslugu olsa da eve içi olmasa bıle, bekleyınce bocek yapmıs olabılır demek ki.
bir şey daha öğrenmiş oldum :))
ama çiçeklerdeki sineklere çözüm bulamadım halen tabi.
anladım canımyok canım işteyim böyle ufak şeyleden izin almam yarın öğleden sonra alıcam işlerim var
ben yıllarca yıllık ızın bıle alamadım mesele 7 sene.yok canım işteyim böyle ufak şeyleden izin almam yarın öğleden sonra alıcam işlerim var
ay ben baharat delısıyım :)))Kimyon ve yenibahar bu şekilde böceklenmişti çok şaşırmıştım. Çiçek sineğine çözüm toprak değişimi ve ilaçlama
ay ben baharat delısıyım :)))
sarımsak tozundan, yenibahara, sumak topuna, zerdecal, köri neler neler vardır bende. sakın gelmesin bana ya :)))
gerçi kaplarını bile yeniledim, henüz şükür bir şey görmedim de . gelmesin de ama.
Bonusum her gün gelmek istiyorum ama gelemiyorumArada bir esiyorsun
ay ben baharat delısıyım :)))
sarımsak tozundan, yenibahara, sumak topuna, zerdecal, köri neler neler vardır bende. sakın gelmesin bana ya :)))
gerçi kaplarını bile yeniledim, henüz şükür bir şey görmedim de . gelmesin de ama.
Olsun gölgecim sen iyi ol daBonusum her gün gelmek istiyorum ama gelemiyorum