- 1 Aralık 2021
- 12.043
- 40.439
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahven bitince kalk hazırlıkları yaparsın yetişir benceMisafirim gelecek bugün ben hala oturuyorum kahve içiyorum
Misafirim gelecek bugün ben hala oturuyorum kahve içiyorum
Kalkıyorum yetişir inşallahKahven bitince kalk hazırlıkları yaparsın yetişir bence
Ne olursa olsun kahve keyfimden ödün veremiyorum asdffklVay gardaşım benim ben de çaydayım örgü örüyorum
Her şubemiz bize bağlı değil isim hakkımızı kullanma izni verdiğimiz işletme ile ilgili hiç bir konudan sorumlu değiliz açıklaması yapmışlar en sonKızlar, köfteci ile ilgili "itibar suikasti" yapıyorlar, mümkün değil böyle birşey olması diye bir yazı okudum.
Aklım karıştı.
Günah mı alıyoruz nedir ne değildir bilmem.
Belge de var ama.
Neyse.
Açıklığa kavuşacaktır, bir açıklama gelecektir illa ki.
Bekleyelim bakalım.
Size de söylemek istedim.
yok yok ben kaynanam ve kocamın asırı stokcu mantıgından bıktıgım ıcın almıyorum oyle stok mantıgında. bır kucuk saklama kabında hepsi. onlar da ideal surede bıtıyor zatenÇok varsa içlerine defne yaprağı koyuluyor böceklenmesin diye
Susam böceği mi ne heralde. Bakliyatlarda falan oluyor güve gibio susama benzeyen pire sandığımız ama kahverengi böcekler ne oluyor ?
ben ondan da göüryorum bu sene , nadiren. burda yazılmışken onu da ben sormuş olayım
Bu sene aşırı aşırı akrep var bizim köyde. Ablamların bahçesi var yaz boyu çıktı. Başlarda büyük son zamanlar yavru çıktıBöcek konusu varken yazayım dün evin girişinde akrep vardı komşu bir Böcek ilacı önerdi buralarda varmış akşam açık kapı bırakma gece dolaşırlar dedi ve tarçın serp her türlü böceği haşereleri uzak tutar dedi
Yazlık ev köy evi bahçeli felan ama hiç görmedim ilçenin merkezinde şu anda evim ve her yerinde varmış ilaçla önlem alacağız artıkBu sene aşırı aşırı akrep var bizim köyde. Ablamların bahçesi var yaz boyu çıktı. Başlarda büyük son zamanlar yavru çıktı
bonus iyi biliyo o işleri pançoda yapıyo çok güzeldi onada bakabilirsin pareKızlar ben yelek örümcem kışın öyle vakit geçsin akşamları oyalanmak için
Kız yiğenim var 12 yaşında nasıl bir model.orsem acaba netten baktım instagramdan baktım genelde anne yelekleri yada çeyizlik yelekler var
Baktıkça da kafam karıştı
Bu yaşta nasıl Modeller oluyor yardımcı olun hele help me mayday mayday
Demirden korksak trene binmezükbişey yazacam hepiniz çil yavrusu gibi dağılacaksınız
Senin tostuna yaklaşmışken ucundan dönmüşümdürDemirden korksak trene binmezük