- 8 Aralık 2011
- 44.106
- 154.153
Olabilir yabancı gelmedin@kirmizigull123 eski nickim bu belki bi konuda konuşmuş olabiliriz bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir yabancı gelmedin@kirmizigull123 eski nickim bu belki bi konuda konuşmuş olabiliriz bilmiyorum
geçmiş olsun canım ilaç kullandınmı , ben antibiyotik soğuk algınlığı ilacı ,boğaz spreyi ,i burun spreyi kullandım bide öksürük şurubu yinede yeni geçiyo uzun sürüyo bayaselam hanımlar, umarım herkes iyidir. ben günlerdir bu nezle-hafif grip durumunu aşamıyorum burun tıkanıklıgı ve bas agrısı sık sık oluyor, yorgunluk da oluyor.
hoş geldin efser nasıl oldun biraz toparlandın mıkapıyı üç kere vurayım mı?
Daha iyim abla sağolhoş geldin efser nasıl oldun biraz toparlandın mı
Hoş geldin efseerr umarım daha iyisindirkapıyı üç kere vurayım mı?
Çok şükür diyelim kuzum sağolHoş geldin efseerr umarım daha iyisindir
Ellerine sağlık anneninTeşekkür ederim abla annem renk renk yapiyor çok güzel oluyor
Hoş gelmişenkapıyı üç kere vurayım mı?
Salonu toplayıp aklımdan gecen çok geç kalmadım umarımHoş gelmişen
Bende yemekten geldim kahve içelim mi
Salonu toplayıp aklımdan gecen çok geç kalmadım umarım
Az kenara kay geliyom
Ellerine sağlık motor neden geri geri gidiyor tamir etmemişler miBugün evi ayrıntılı temizledim
Alt üst kat banyoları yıkadım
Bulaşık makinesi ni çalıştırdım
Ocak fırın ve aspiratörü sildim
Mutfağı süpürüp sildim
Üst kat odaları düzenledim
Merdivenleri sildim
Salonu toplayıp süpürüp sildim
Vestiyerin dışını sildim
Girişi yıkadım kilimini serdim
Motorum tamirden gelmişti ama sadece geri geri gitmeye başladı birden bire çok garip onu tekrar tamire göndereceğim
Yan masayı hazırladım gelAz kenara kay geliyom
Yan masayı hazırladım gel
Çok sağolEllerine sağlık motor neden geri geri gidiyor tamir etmemişler mi
sanırım araba değilÇok sağol
Yeni arıza cikti sanırım geldiğinde normaldi oğlum kullandı ben binince geri geri gitmeye başladı
Çok geçmiş olsunselam hanımlar, umarım herkes iyidir. ben günlerdir bu nezle-hafif grip durumunu aşamıyorum burun tıkanıklıgı ve bas agrısı sık sık oluyor, yorgunluk da oluyor.