- 1 Aralık 2021
- 12.547
- 42.669
- 34
zaman o kadar hızla geçiyor ki farkedilmiyor hangi gündeyizgünaydın,hayırlı sabahlar
bugün buralar serin gece yağmur yağdı
dün sabah baya uyumuşum 10:30 gibi kalktım kahvaltı yaptım tek başıma oğlum geç yattı kaldırmadım, eşimde işe gitti
sonra balkonu yıkadım çamaşır astım,evi süpürdüm komple, sildim , klozeti lavaboyu temizledim . kedinin tuvaletinide
markete gittim sirkem bitmiş onu aldım turşu yaptım, sonrada neler oldu anlatayımda biraz gülün
bi aile dostumuzun oğlunun nikahı varmış hafta içi davetiye atmıştı bana bende oğluma söyledim beraber gidelim diye maltepe kültür merkezindeymiş saat 5 te neyse ben hazırlandım biz gittik kalabalık oralar tabi ,orda ilgilenen kız vardı ona sordum bizimde nikah vardı hangi salonda acaba diye kız isim sordu bende söyledim listede yok bulamıyo bende davetiyeyi gösterdim kız baktı abla ayın 5 i dündü demesinmiben şok tabi utandımda ,dışarı çıktım oğluma söyledim oda güldü nikah sahibinede mesaj attım böyle böyle oldu diye sonra aradı beni olsun sağlık olsun dedi
Kolay gelsinHayırlı sabahlaaarrr
Sabah uyandık hemen bi abdest aldım.
@Bonus cuğumunn attığı zikir eşliğinde mutfağımı toplayıp akşam yemeğini hazırladım.
Nohut pişirdim.
Bugün bağda yufka yapcaz annemlerle belki geç geliriz diye hazır olsun dedim.
Yatakları topladım.
Kurutmada çamaşır vardı onları yerleştirdim.
Kurutmanın işini temizledim.
Annemleri bekliyorum
Dün bizim yemekti gözleme ve sıkmaKolay gelsin
Tereyağlı sıkma da yersin sen şimdi
Afiyet olsunDün bizim yemekti közleme ve sıkma
Kalabalık olunca iyi gidiyor
Tesekkurler beybi⚘❤Afiyet olsun
kolay gelsin pareBugün saat 6 da kalktım bahçeyi bi turladim
Kahvaltıyı hazırladım kuru fasulye ve pilavı yaptım şimdiden
Atladım arabaya teyzemi ve kuzeni aldım bahçeye getirdim... annemle babamın yanında bugünlük duracaklar
Birazdan kışlık eve gidicem ...Bugün halılar gelicek ...oturma grubunun kırlentlerini yıkamadım onları aticam makineye ...dondurucuya bir şeyler yerleştiricem ...
Çiçeklerim var onları sulayacam ....
Halıları sermeyecem ne zaman temelli buraya geleceğiz o zaman siler süpürür sererim halilari
Bahçeye geçerken bi markete uğrayacam...
Yanı yine işler güçler Allah hepimize kuvvet versin sağlık versin⚘
Yok ablacığım.kışlık ev daha merkez de apartmanlarin oldugu şehir kalabalığının oldugu yerdekolay gelsin pare
yazlık evinizle kışın durduğunuz ev aynı semttemi
Çarkıfelek meyvelisini almıştım ama karpuz ve ananasta denicem ,Karıştırarak iç canım tadı kötü değil aslında. Damak tadına uymamış olabilir
YerizKolay gelsin
Tereyağlı sıkma da yersin sen şimdi
Patates oturtmaKızlar yaaa kıyma çıkardım ama ne yapsam karar veremedim. Dolma hariç ne tavsiye edersiniz?
papates oturma gıbı meselaKızlar yaaa kıyma çıkardım ama ne yapsam karar veremedim. Dolma hariç ne tavsiye edersiniz?
Sulu köfteKızlar yaaa kıyma çıkardım ama ne yapsam karar veremedim. Dolma hariç ne tavsiye edersiniz?