- 25 Ekim 2013
- 7.995
- 19.127
- 50
bezelye yemeği olabilir ben kıymalı yaparım, karnıbahar olabilir varsaKızlar yaaa kıyma çıkardım ama ne yapsam karar veremedim. Dolma hariç ne tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bezelye yemeği olabilir ben kıymalı yaparım, karnıbahar olabilir varsaKızlar yaaa kıyma çıkardım ama ne yapsam karar veremedim. Dolma hariç ne tavsiye edersiniz?
Biraz dikkat et son haftalar tuzlu ve şekeri yüksek besinler tüketmemeye çalışEvet tansiyonum 13 çıktı .
Bi iki gün sonra tekrar bakılacak.
98 kilo olmuşum.
kan ve idrar tahlilide verdim.
Şimdi evdeyim.
Kahvaltı yapıyorum.
Peki dikkat ederim.Biraz dikkat et son haftalar tuzlu ve şekeri yüksek besinler tüketmemeye çalış
Aman boş ver yaptığı kadar yapsın enişteTünaydın bebiklerimmmmmm
4.5 aydır evim kocama emanet gündelik rapor veriyor ama elim değmediği için ev çook dağınık geliyor
Bir ay sonra evime gidicem lojmanımız doğalgaza geçti evimiz halay çekti
Keyfini çıkar hamileliğin boşverTünaydın bebiklerimmmmmm
4.5 aydır evim kocama emanet gündelik rapor veriyor ama elim değmediği için ev çook dağınık geliyor
boşver canım sen şuan iş falan düşünme ,eve gidince tutarsın birini dip köşe yaptırırsınTünaydın bebiklerimmmmmm
gerçekten ne tatlılar bide analı kızlı bi örnek giyinmişler ,resimde olsa çok güzelEki Görüntüle 3487775
İsim önerisi istiyorum teyzelerimiz
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
Ama İnci’den soğuttular benii profilde de paylaştım
Anam resmin güzelliğineee kurbaneeyyy
Canım benim hepimizin böyle dönemleri oluyor ne demek mod düşürmek istememek. Biz birbirimizin anca modunu yükseltiriz böyle düşünme lütfenkimsenin modunu düşürmek istemem yine eskiler günler biraz beni tetikledi geliyolar gidiyolar onları biraz kovalayayım bir kaaç güne toparlar gelirim
Amaaaaann boşver yapsın da nasıl yapıyorsa yapsın arada da biraz iltifat et iyice gaza gelir belkiTünaydın bebiklerimmmmmm
Neden özellikle İnci onu de önce biEki Görüntüle 3487775
İsim önerisi istiyorum teyzelerimiz
İnci İpek dedik
İnci Alya dedik
Ama İnci’den soğuttular benii profilde de paylaştım
Anam resmin güzelliğineee kurbaneeyyy