- 13 Ağustos 2024
- 1.184
- 1.773
Bende Sivas'ın ilçesinde oturuyorumEvet sivastayım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Sivas'ın ilçesinde oturuyorumEvet sivastayım teşekkür ederim
Gaza geldim makine gelincesweetgirlcandy topiğin üstünden geçmişsin buharla
Canım ya bu çocukların yataklarındaki sarı lekeleri de geçirir mi ki acabaBuhar makinesi yatak, kanepe bunlarda çok sevdim.
Zeminde de memnun kaldım parkede.
Halıda denemedim daha.
Mutfakta dolabı buharlarken iyi ama silmek kurulamak gerekiyor arkasından. Aynı şekilde diğer mobilyalarda da. Buharın şiddetini artırdıkça daha çok su oluyor.
Ocağı beceremedim sanırım onu bi kez daha deneyip kararımı öyle vercem. Ahım şahım bişey olmadı. Oldu da çok beklediğim gibi değildi ocağım mı temiz ki
Şimdilik bu kadar
Valla bilmiyorum ki tecrübe etmediğim için bişey diyemem. Belki leke çıkarıcı ile birlikte çıkarır tek başına çıkarmasan bileCanım ya bu çocukların yataklarındaki sarı lekeleri de geçirir mi ki acaba
Hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah canımBende oturma odasının halısını yıkamıştım hızımı alamadım mutfak halısını da yıkadım bi de antrede küçük bi halıyı yıkadım
Evi süpürdüm oturma odası camlarını sildim perdesini yarın yıkarım çok yoruldum
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum transfer olmadan evi temizleyeyim dedim
Hımm tamam canım sağol bi bakayımValla bilmiyorum ki tecrübe etmediğim için bişey diyemem. Belki leke çıkarıcı ile birlikte çıkarır tek başına çıkarmasan bile