- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.540
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım önemli bişe deildir inşallahAilede sağlık problemler çıktı hastaneye gidip geliyorum
Haftada bir veriyordum bonus. Hergun veriyim napimAktif Lora geçmiş olsun yavrularına udi hindi veriyo muydun?
Topik revir gibi hepimiz hastayızGeçmiş olsun kızlar neyiniz var
ben seni caydanlikta görmüştüm ya yıllar evvel hayal meyal hatırlıyorumAblacığım.merak ettim beni nasıl canlandırıyorsun
Fizik olarak yada kişilik olarak
Merakla cevabi bekliyorum ⚘❤
Sagol canim. benim çocuklar hastaydı bende de var kiriklik geçmiyor geçmiyorGeçmiş olsun kızlar neyiniz var
Kim Ben dedim buraya senin tayşanın lazımGeniş dedin bana
Topik revir gibi hepimiz hastayız
Eylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hastaben seni caydanlikta görmüştüm ya yıllar evvel hayal meyal hatırlıyorum
Sagol canim. benim çocuklar hastaydı bende de var kiriklik geçmiyor geçmiyor
Size de çok geçmiş olsun. Bak temass falan değil selam verince bulaşıyor artıkEylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hasta
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinEylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hasta
Duvarların boyamı duvar kağırdımıMerhabalar ilk defa yazıyorum bu foruma cvp verirseniz çok mutlu olurum duvarları sileceğim en güzel neyle temizleniyor a101den Arap sabunu kullansam durulama gerekir mi yada öneriniz nedir
Sizlerede geşmiş olsun canımEylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hasta
Kim Ben dedim buraya senin tayşanın lazım
Geçmiş olsun chocomEylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hasta
Geçmiş olsunEylül çıkışı herkes hasta oldu. Biz de yeni atlatıyoruz. Bütün bina hasta
Küçük bir alanda dene çok amaçlı temizleyici ile silenler de var ben hiç duvar silmedim çamaşır suyu ile siliyorum diyen de duydum amaMerhabalar ilk defa yazıyorum bu foruma cvp verirseniz çok mutlu olurum duvarları sileceğim en güzel neyle temizleniyor a101den Arap sabunu kullansam durulama gerekir mi yada öneriniz nedir
Sen mi bozuyon yaniBen teknoloji özürlü olduğumu söylemiş miydim size ? Çamaşır makinem yine bozuldu