- 8 Aralık 2011
- 44.065
- 153.869
Bizimde tvnin leti bozulmuş onu taktılarBen teknoloji özürlü olduğumu söylemiş miydim size ? Çamaşır makinem yine bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde tvnin leti bozulmuş onu taktılarBen teknoloji özürlü olduğumu söylemiş miydim size ? Çamaşır makinem yine bozuldu
Sadece ben kullanıyorumSen mi bozuyon yani
Kendini niye suçluyonSadece ben kullanıyorum
sen makineyi yeni değiştirmemişmiydin lora yada tamirmi olmuştuSadece ben kullanıyorum
Sadece ben kullanıyorum
Yorgan atmıştım ondan sonra olduKendini niye suçluyon
Evet ya yeniydi 1 sene olmadı ona şey oldum.sen makineyi yeni değiştirmemişmiydin lora yada tamirmi olmuştu
Artık makineler kısa ömürlü gelen servis ekipleri de aynısını söylüyor.Yorgan atmıştım ondan sonra oldu
Evet ya yeniydi 1 sene olmadı ona şey oldum.
Sen niye bozasın yahuBen teknoloji özürlü olduğumu söylemiş miydim size ? Çamaşır makinem yine bozuldu
Bonus senin içinde tahminde bulundum, yaklaşabildimmi birazda olsa
EEvet yorgan. Sanırım kazana bisi oldu çeviriyorum sessiz dönmüyor.Artık makineler kısa ömürlü gelen servis ekipleri de aynısını söylüyor.
Ağır bir şey mi yıkadın?
Alt kapağı açıp pervaneyi çevir bi de ama sen nasıl eğilicen
Çogu makine yıkıyor niye atmıyasınYorgan atmıştım ondan sonra oldu
Evet ya yeniydi 1 sene olmadı ona şey oldum.
Daha garantisi devam ediyordurEEvet yorgan. Sanırım kazana bisi oldu çeviriyorum sessiz dönmüyor.
Eğilirim de kalkamam yatar kalırım
Ya evet bide eve gelenlere ekstra sordum. Tabi sorun yok dediler çift kişilik bile yikayabilirsin dedi adam işte.Çogu makine yıkıyor niye atmıyasın
EEvet yorgan. Sanırım kazana bisi oldu çeviriyorum sessiz dönmüyor.
Eğilirim de kalkamam yatar kalırım
Yok ya yorgan programı var bende de ama adam atma abla dedi.Çogu makine yıkıyor niye atmıyasın