- 23 Mart 2022
- 14.165
- 52.932
- 41
Tiniminimavihanim çiçeğimmmmmm tekrardan hayırlı olsun gözünüz aydın ablacımmm Rabbim sağlıkla hayırlısıyla vaktinde evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin aminnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSelamlar
Dün gece oğlum sabaha kadar istifra etti. Defalarca.....
Sabah dr götürdük, tahlil,ilaç vs
çok şükür şimdi iyi.
Ben de hastayım, gribim.
Zaten ben 2 haftadır hastayım da, evdekiler de arada hasta olunca pek kendime fırsat gelmedi.
Bugun çöktüm artık.
Uyudum baya hastaneden beri.
Birazdan bi kalkayım güzel bir çorba yapıyım.
Bende havadisler böyle.
Herkes iyidir inşallah.
Yüzeysel baktım.
Hastalara şifa dilerim, bize de
Ev toplu, temiz, mutfak bile topladım,sonra daha zor olur diye.
Herkes hoşça kalsın
İçim içime sığmıyor uzun zaman sonra aldığım en güzel haberCanımm Bonusummm hepinizin duası var üzerimde
Lorada ben çatlayacaktım artık tinnoşum da içime doğmuş gibi sık girmiyor acaba demiştim bir kaç gün önceBi loranınkini dememek için beklemiştim bi de tinnoşu
Hep istediğim ama hiç yapamadım şeydir ütü biriktirmemek. Hep birikince ütülüyorum ondan inci gibi oluyor. Yoksa boncuk olurduÜtü falan yapıyorum hızımı alamadım K KurkmantoluS ikidir ütüleri diziyor inci gibi
Aynen Bonusummm ama biliyordum bir gün buraya böyle haberle geleceğimiÇok bekledik tinnoşum şurda kaç ay oldu birlikte ağladık heves ettik nasibe bak
Geliyorlar LimonsuzummmAyyyyyy bebiş mi geliyorrrrrr
Aminn aminnnn çiçeğimmmmGözünüz aydın canım benim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Efserişkomn kayısı güzellerim geliyorlarAmannnnn ne güzel bir haber bu
Canımm Pamuğummmmm aminn aminn dualarındaydık her zaman abloşummTiniminimavihanim çiçeğimmmmmm tekrardan hayırlı olsun gözünüz aydın ablacımmm Rabbim sağlıkla hayırlısıyla vaktinde evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin aminnnnnn
Hatunum eksik olmayınnnn çok teşekkür ederimmmmİçim içime sığmıyor uzun zaman sonra aldığım en güzel haber
Sağlıkla gelsinler inşallah
Çiçekk Şerifemmm öyle güzel kalpleriniz var ki her birinizin Rabbim hepinizden razı olsun aminnnnTiniminimavihanim namazlarımın ardından burda dua ettiğim kişilerden biride sendin. Çok sevindim hayırla sağlıkla al kucağına inşallah
severim gızzz seniiiBi loranınkini dememek için beklemiştim bi de tinnoşu
Kuzum Hayırlısıyla doğum ne zamanaAynen Bonusummm ama biliyordum bir gün buraya böyle haberle geleceğimi
Geliyorlar Limonsuzummm
Aminn aminnnn çiçeğimmmm
Efserişkomn kayısı güzellerim geliyorlar
Canımm Pamuğummmmm aminn aminn dualarındaydık her zaman abloşumm
Hatunum eksik olmayınnnn çok teşekkür ederimmmm
Çiçekk Şerifemmm öyle güzel kalpleriniz var ki her birinizin Rabbim hepinizden razı olsun aminnnn
severim gızzz seniii
Hissettmişinnn sivitimmmm demek başta biraz zor geçti.Kanamalar bulantılar toparladım bayağ kendimi karnım da çıktıLorada ben çatlayacaktım artık tinnoşum da içime doğmuş gibi sık girmiyor acaba demiştim bir kaç gün önce
Normal şartlarda Mart ablammm ama şubat diyor doktorumuzKuzum Hayırlısıyla doğum ne zamana
Canımm paremmmm Rabbim razı olsunnn hepinizden az mı dua ettik topiklerimizdeTiniminimavihanim bitanem duyduğum andan bunu ama çok mutluyum senin adına o zaman gözyaşlarına hakim olamadım şuan yine doldu gözlerim
Tanidigim günden bu yana hep dualarimdaydin Sağlıkla kucağına al bitanem hep dualarımdasın ⚘❤
Ayyyy az kalmış yav nasıl tutabildin içinde maşAllah ben o kadar saklayamazdımNormal şartlarda Mart ablammm ama şubat diyor doktorumuz
Cinsiyetlerimizde iki kızçem gelecekmiş
Ayyy hemide kızNormal şartlarda Mart ablammm ama şubat diyor doktorumuz
Cinsiyetlerimizde iki kızçem gelecekmiş