- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lorammmm bebeleri beraber büyüteceğiz
Canımm Bonusummm hepinizin duası var üzerimdeYAkından birine anca bu kadar sevinirdim
Canımm Bonusummm hepinizin duası var üzerimde
Bizimkiler patlıcan sevdikleri içinŞu kızartıp buzluğa atma işini hiç denemedim. Neler kızartıp attın bir de çıkarınca cozdurup ne tür yemekler yapıyorsun? Help me?
Ayyyyyy bebiş mi geliyorrrrrrLorammmm bebeleri beraber büyüteceğiz
Gözünüz aydın canım benim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahCanımm Bonusummm hepinizin duası var üzerimde
Bitirdin mi bonusum işlerini ne ettin ?Bugünü de akşam ettik.
Belim idare eder yanlış oturuyorsam da fena oluyor.
Kv nin bi hevesle başladığı örgüsü vardı ona yardım etmek için motif yapıcaktık çok başım döndü bugün bi türlü yapamadım sanki biraz daha iyiyim.
Yemek yendi ama mutfak duruyor.
Bir akşam işine çıkasım var sanki var mı işi gücü kalan edemeyen?
Amannnnn ne güzel bir haber buLorammmm bebeleri beraber büyüteceğiz
Buara yemeğini değil de domatesli susuz yemeğini seviyorum zeytinyağlı olanındanBu sene taze fasülye çok pişirdim usandılar o yüzden özlemeleri için dondurucuya atmıyacağım
KAlktım toparlıyorum limonsuzum çamaşır falan var doluBitirdin mi bonusum işlerini ne ettin ?
Bende zeytinyağlısını severimBuara yemeğini değil de domatesli susuz yemeğini seviyorum zeytinyağlı olanından
Yalnız bırakmayayım seni canım ben de bi dolanıp odaları toplayayım seninleKAlktım toparlıyorum limonsuzum çamaşır falan var dolu
YAkından birine anca bu kadar sevinirdim
Yaaaaaaaaaa ay ağlayacağım çooooooooooooook sevindim tinnoşum yaaaaaa ay valla bi hoş oldum mutlu oldumLorammmm bebeleri beraber büyüteceğiz
Teşekkür ederim tatlım bu güzel bilgiler için bende yapicamBizimkiler patlıcan sevdikleri için
Karnıyarık tavalık ve oturtmalık şeklinde kızartıp atarım
Dolmalık biberi çiğden atarım dolma için
Domatesi de doğrar bu yemekler için atarım
Ben donturucudan çıkardığım hiç bir sebzeyi çözerek yapmam hemen buzlu buzlu yapar hiç vakkit geçirmeden pişiririm