İyot iyot diye bağırıyor bu doktor. Ben işte içemedim bence herkes kullanmalı da
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bende Hasan Hüsnü’de gördüm sweet çok mu kötü tadıBen bi ara aldım ama kullanamadım tadından dolayı
Bizim bu ay kaynaklar okul alışverişimiz herşey dahil onbini geçti oturdum o gün düşündüm alamayan ne yapsınAfferin kız sabah taksiye bindin diye sonradan minibüse metroya para vermemiş yürümüşsün
Valla bana kötü. Ben bitki çayı bile içemeyen bi insanım öyle düşünBende Hasan Hüsnü’de gördüm sweet çok mu kötü tadı
Devletin kitapları yeterli olsa bu dertler kalmasaBizim bu ay kaynaklar okul alışverişimiz herşey dahil onbini geçti oturdum o gün düşündüm alamayan ne yapsınbu kızcağızda birgün evinde otursun söz yemeğinide ben yollayayım bedava versin bir öğrenciye bir günlük harcamasını ne sevaba geçer
Geçmiş olsun canım bende tekrar ilaç yazdırdım iş yeri hekiminebenim de bogaza indi bugun agrı
uzuntu uykusuzluk ve grıbın 2. versiyonu derken. ılaclar da var ustelık. ofıslerde de herkes tek tek boyle grıp oluyormus
Çünkümm ben yaptımBu kahve neden bu kadar güzel görünüyor
Bayılıyorum yazı yazmayaaAyy en sevdiğimiz gönülle deftere yaptıklarımızı yazardık 3 aylarda@Gonulmeyvesi
Geçmiş olsun
Tavuk suyuna çorba yap güzelce dinlen kuzum sakın kendini yorma geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ablacım
penyezim sendemi hasta oldun geçmiş olsun
havalardan herhalde bende bi haftadir hastayım ilaç içtiğim halde iyileşemedim, tekrar doktora çıktım bugün
Allah hepimize şifa versin eve giderken tavuk alıcam suyuna bi şehriye çorbası yapıyım sıcak sıcak iyi gelir
Geçmiş olsun ablam
Allah razı olsun hepinizden sağolun
Niyet ettim 7 sayfa okumayaNe konuştunuz bu kadar.. en son sizi uyumaya niyetleniyordunuz orda bıraktım
Uyumayıp konuşup durdunuz mu