Evet malesef dediğin gibi içim dolu ama ağlamaya bile hevesim yok zamanında çok ağladım ama boşşş
Çok iyi anladın beni teşekkür ederim
Bugünü güzel geçirmek yarına güzel hazırlanmak istiyorum haftamız güzel başlasin diye eve bi girişeyimmm
Sağol teşekkürlerHiç hacamat yaptırdın mı
Umut ismini severim. Adıyla yaşasın
Haha çok iyiBiri nasılsın dedi mi evliyim diyeceksin
Süper olur ya. Allah'ım nasip etsin inşallah. Pazartesi Perşembe tutmak isterim. Borcum çokGonulmeyvesi K KurkmantoluS Salıdan itibaren müsait oluyorum inşallah oruca başlamak istiyorum sizin var mı böyle düşünceniz?
Süper olur ya. Allah'ım nasip etsin inşallah. Pazartesi Perşembe tutmak isterim. Borcum çok
Benim 2 ramazan borcum var ve diğerleriYapabilirsem daha uzun tutucam inş önce geçtiğimiz Ramazanın borçlarını tutalım sonra diğerlerini
Ohoo biz burda çok konuştuk canım lohusalık borçlar duruyor daha bi yerden başlamak lazım önce gün hesaplayıp yazıcaz neyse artık sonra birer birer eksilticez inşallah.Benim 2 ramazan borcum var ve diğerleri
Bonusum sülük tedavisini denedin mi hiç? Kayınvalidem zor yürüyordu, yaptırdıktan sonra baya iyi oldu çok şükür.Var belim de boynumda
O kadar haklısın ki anca bu kadar olurBiri nasılsın dedi mi evliyim diyeceksin
Gidip 1 saat daha iş yapıp geleyim hazır kimse yokken ve herkes iş yapıyorken
Boşver hiç kafana takma büyüklük sende kalmış olsunSoruya da hiç cevap vermedim.
durduk yerde şimdi tatsızlıkta olsun istemem.
Ama kırıldığımıda anlamış olmalılar diye tahmin ediyorum.