- 28 Ekim 2022
- 5.890
- 14.457
- 28
Takılmıyorum. hafta içi haftada 1 çıkıyordum ben kendim tekken artık onuda bırakırım .Boşver hiç kafana takma büyüklük sende kalmış olsun
Eşim izinliyken çıkarım.
zaten artık son zamanlarım arada halsizim de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takılmıyorum. hafta içi haftada 1 çıkıyordum ben kendim tekken artık onuda bırakırım .Boşver hiç kafana takma büyüklük sende kalmış olsun
Boş ver seda takılma bu güzel ve hazırlık aşamasında tadını çıkarmaya bakSoruya da hiç cevap vermedim.
durduk yerde şimdi tatsızlıkta olsun istemem.
Ama kırıldığımıda anlamış olmalılar diye tahmin ediyorum.
evet .Boş ver seda takılma bu güzel ve hazırlık aşamasında tadını çıkarmaya bak
evet eşyaları aldık geldik eve .
Epeysini sığdırtıp getirdik.
Şimdi yukardayız eşimde ailesine söylemiş .
gidip getirdik aldık diye.
onlarda hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın dediler.
Tşk ettim.
Babası benim annem ile babama moruklar nasıldı diye sordu . ( espride olsa hoş değil bence )
yüzüm düştü ister istemez böyle hal hatır mı sorulur.
Direk annenle baban napıyor diyebilirdi .
Yani bu kadar şu kırklık eşyalarına emek verip hazırladılar benimkiler.
Onlar da uzaktan izliyorlar zaten.
Soruya da hiç cevap vermedim.
durduk yerde şimdi tatsızlıkta olsun istemem.
Ama kırıldığımıda anlamış olmalılar diye tahmin ediyorum.
Doğru ben onlara en azından saygı duyuyorum . Eşimede hiç 4 yıllık evliyim annen de şöyle babanda böyle demedim .Anlamamış olmaları da çok olası seda böyle zamanlarda tavır net konmalı ki tekrarı olmasın.
Yazıyosun az çok kendi halindesin kimsenin lafını edip yazmıyorsun saygılısın saygı beklemek en doğal hakkın.
Çıkma boşver.
Bebeğe bir şey almadılar mı?
Ayyy eline sağlık bonusum olsa da yesek yoğurmadan mı yaptın ?Çiğköfte yaptım mikserledim çok gizel oldu
Doğru ben onlara en azından saygı duyuyorum . Eşimede hiç 4 yıllık evliyim annen de şöyle babanda böyle demedim .
bebeğe şimdiye kadar bi penye takım
Bi örgü patik
Bi cıngırak
Bi alt açma şu yastıklı olan bide bebek battaniyesi
Bunları almış verdi.
Onun dışındaki diğer bütün eşyaları annemle babam aldı.
Eşimde çocuk arabası aldı .
En son.
Şu an sana da çok kızdım Seda. Eşin bile sadece araba almışken neden bütün eşyaları kendi ailenin almasına izin verdin?Doğru ben onlara en azından saygı duyuyorum . Eşimede hiç 4 yıllık evliyim annen de şöyle babanda böyle demedim .
bebeğe şimdiye kadar bi penye takım
Bi örgü patik
Bi cıngırak
Bi alt açma şu yastıklı olan bide bebek battaniyesi
Bunları almış verdi.
Onun dışındaki diğer bütün eşyaları annemle babam aldı.
Eşimde çocuk arabası aldı .
En son.
Benim tahminime göre kaynanam kendi kızında böyle değişik süslü püslü kırklık detaylı hazırlayamadığı için bilgi ve tecrübe az olduğu için .Boşver hiç kafana takma büyüklük sende kalmış olsun
Bazen insan hasedinden ne yapsa bilemez böyle diline vurabilir üste çıkmak için
Allaha havale et hiç üzme tatlı canını
Evet mikserle çok kolay oluyorAyyy eline sağlık bonusum olsa da yesek yoğurmadan mı yaptın ?
Hem herşeyi onlara yıkmışlar bi de bunaklar diyorlar ya. İnanılmaz sinirlendim şu an. Resmen hem kullanıp hem saygısızlık yapıyorlar.E Bi yatağını alsaydılar bari babanne dede
Yok valla asıl yatağını da ayrı zıp zıplı beşiği de mama sandalyesini de banyo bebek küveti benim annemgil aldı.E Bi yatağını alsaydılar bari babanne dede
Oyy harika tarif alsakEvet mikserle çok kolay oluyor
Ama ben napim antepli olduğumuz için ilk toruna kız tarafı yapıyor .Şu an sana da çok kızdım Seda. Eşin bile sadece araba almışken neden bütün eşyaları kendi ailenin almasına izin verdin?
Aferin mi diyorlar? Kıymet mi biliyorlar? Hayır!
Sen kendine ve ailene gerekli değeri vermezsen kimse vermez bunu unutma.
Oyy harika tarif alsak
Eline sağlık güzel olmuş.2 bardak esmer bulguru 2 bardak kaynar su ile ısla koy kenara 5 dk dursun. ( Normal bulgur da oluyor)
1 büyük soğan
2 diş sarımsak rendeleyip süzgece koy iyice suyu gidicek kaşıkla bastırabilirsin üstüne.
Gerisi damak tadına kalmış aşağıdakileri komple içine koydum soğumasını beklemeden elimle karıştırdım yedirdim sonra çorba çırptığımız mikserle çırpar gibi bastıra bastıra eziyosun bitti.
2 dolu kaşık biber 1 kaşık domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
1 Y.k isot
1 Y.k toz biber ve pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kimyon
Yarım limon
1-2 y.k nar ekşisi
Tuz
Sağol bonusum deniycemVİdeolar var yutubda limonsuzum nefis yemek tariflerinin de bulgur ölçüsü aynı ama baharatlarını ben hacereli kanalı var ona göre yapıyorum Limonsuzzcay
Sadece isotu 1 kaşık koydum 2 kaşık çok acı oluyor