- 28 Ekim 2022
- 6.420
- 16.226
- 28
İsim belli .Bonus fıtık falan mı var bonus Allah'ım şifa versin inşallah
sedagaziantep27 isminiz belli mi seda :)
Ancak kahvaltı bitti mutfağı toplamaya giriyorumpenyez83 naptın yiğenlerle penyezim nasıl geçti?
Hiç hacamat yaptırdın mıVar belim de boynumda
Umut ismini severim. Adıyla yaşasınİsim belli .
Eşimin ismi ufuk olduğu için ben istedim ki
Oğlumun ismi de u harfiyle başlasın .
Umut olsun
Eşimde tamam dedi.
Soy ismimizle yakışıyor.
Zaten.
Bonus evet gerçekte sakin sessiz biriyimm.
Ama mühim önemli olay ve zamanlarda heyecanımı mutlaka yansıtırım...
☺
Hacamat çok yaptırdım canım 15 seneden beri yaptırıyorum.Hiç hacamat yaptırdın mı
Umut ismini severim. Adıyla yaşasın
Her ne olursa olsun kahvesiz asla
Yaa üzüldüm. Demekki herkese şifa olmuyor. Bende fıtık yoktu ama inanılmaz bel ağrım oluyordu. Kuyruk sokumuna yaptırdım maşallah diyelim ağrımıyır çok yormazsam.Hacamat çok yaptırdım canım 15 seneden beri yaptırıyorum.
Belime 1 kere yaptırdım ve o gün yürüdüm biraz gecesine ölüyodum ağrıdan bir daha da şifa olacağını bilsem bile bel hacamatını denemedim.
Alışık olduğum için ben hamileyken bile yaptırdım
Yoldayım bonuscumK KurkmantoluS naptın eve geldin mi?
Öğloşşş
Aynen orası ama kadın dedi ki yormayacaksın hep der zaten hacamat manevi ameliyat gibidir o gün dikkat edin hiç bir iş yapmayın diye. Dışarıda yürümüştüm baya ondan zorlandım demek.Yaa üzüldüm. Demekki herkese şifa olmuyor. Bende fıtık yoktu ama inanılmaz bel ağrım oluyordu. Kuyruk sokumuna yaptırdım maşallah diyelim ağrımıyır çok yormazsam.
Yoldayım bonuscum
Öğloşşş
Olur ben de tutmak istiyorum çok borcum var yine hatırlatalım birbirimizeGonulmeyvesi K KurkmantoluS Salıdan itibaren müsait oluyorum inşallah oruca başlamak istiyorum sizin var mı böyle düşünceniz?
Herkese hayırlı pazarlar
Moralim keyfim hiç yok
Ama evi temizleyip dışarı çıkmak istiyorum oğlumla
Şimdi hızlıca evi bi rutin süpürme toz alma yapıcam
Maratona gelen varmııu
Hadi bismillah o zaman ...Ben geliyorum gönül aynen hızlıca bi toparlayıp dışarı çıkıcam kızlarla
Böyle oturup ağlamak istiyorum
Sonra dönüp bakıyorum o kotam da dolmuş
Evet malesef dediğin gibi içim dolu ama ağlamaya bile hevesim yok zamanında çok ağladım ama boşşşistiyosan içinden geliyorsa tutma gönül ama değmeyecek gözünü başını ağrıttığına.
Anlatmadan anladım gibi oldu ama boşver