- 2 Ağustos 2013
- 34.137
- 101.583
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz napak pekiValla yazasım gelmiyor ya şak şu kadar saniye sonra yazabilirsiniz yazısı gıcık etti beni
Az iyileşip öyle yürüyüş yapsaydın bonusum ya kendine kastın mı vardıOkula gittim yürüyüş yaptım geldim.
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmem pert oldum yatirim
İyilerdi efserim. Eve gelince dün geçti ağrılarıprebiyotik verdik akşam ama bence numaraydıÇocuklar nasıl ahiretliğim
Şiir gibiÖğretmeni ne etkinlik yaptırdı diye çatladı, aynısını evde yapalım diye beni darladı.
Yemeye içmeye sardı.
Sabahtan beri gönlünü yapmaya çalışıyordum ki ablaları geldi
Bende bulamadım ya herseyi yeni yedik diyorlar. Yemedikleri bisi teklif etmemek için. Zor tutuyorum kendimi. Krep falan kahvaltı hazirlicam ben yetti amanGözünüzü seviyim bir de yemek önerin.
Tıkandım.
Aklıma birşey gelmiyor
Bu mesajı okuduğumda dedim ki, birazdan gelir koca bir yapılmış iş listesi ileHala oturuyorum bende yavaştan kalkayım ama içimden gelmiyor
Ellerine sağlık hayalimNevresim değiştirdim
Makineye çamaşır attım
Camları sildim
Ön balkon camlarını sildim
Balkon ve mutfak perdesini yıkadım astım
Tüm evi süpürdüm
Çamaşır katladım
Kahve içiyorum ️
Akşama kabak yemeği yapıcam hiçte sevmem senelerdir yemiyorum ama kabak kötü olacak mecburum
Günlerdir içimden bir şey yapmak gelmiyordu her şey birikmişti baslayım bir yerden dedimBu mesajı okuduğumda dedim ki, birazdan gelir koca bir yapılmış iş listesi ile
Ellerine sağlık hayalim
Hakkaten şiir olmuşŞiir gibi
Bende bulamadım ya herseyi yeni yedik diyorlar. Yemedikleri bisi teklif etmemek için. Zor tutuyorum kendimi. Krep falan kahvaltı hazirlicam ben yetti aman
İsminin hakkını veriyorsun GölgeSelam canlar bir görünüp bir kaybolan gölge geldi