- 28 Ekim 2022
- 5.888
- 14.437
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızla kitap okuma sözüm var yarın kız kursdayken tekrarına göz uçuyla bakarım
Hahahahaha Heves bekl3sin diyorsunKızla kitap okuma sözüm var yarın kız kursdayken tekrarına göz uçuyla bakarım
Çok hevesli değilim
Yavrum heves o muydu profilinde okuyunca anladım bende yeni dizi sanıyorum heves i
Bonus bu tereson ne kadar süre etki ediyor sende. Kuzenim 6 ay falan dedi kendinde. Ben aldım senle konuştuktan sonra. Sen hiç okuma içini ben bunu sıkıyorum deodorant gibi meğerse yıkanıyormuş geri neyse yaptım en son tamam dedim bıraktım çok kısa süre sonra yine aynı terlemeye kokmaya başladım
Kuzenim bana dedi ki terlemeyene kadar sık 5 6 gün falan oluyor genelde dedi. Ondan sonra bende 6 ay falan etkili oluyor dedi. Valla bende dediği gibi sıktım yıkadım işte. En fazla 1 ay gitmiştir taş çatlasın yani o da. Evet aşırı sıcaklar vardı yani bu sene dediğinde doğru. Bende geceden sıktım hep. Terleme yokken evet koku yoktu bazen çok çok az oluyordu. 6 ay sürüyor deyince o benim 1 ay ancak etki etti dedim bende mi sorunSwet deli bir sıcaktı ne yıkaması yıkamadım valla gece sıkıp yatıyodum gündüz tekrar sıkıyodum.
Her gün sıkıyodum sonra gün aşırı yapılabiliyor.
Ama çok sıcaklarda sıktığın şey bile su gibi akıyor 2 fıs yeterliymiş zaten çok sıkmıycaz. Ben kurumasını beklediğimde ve geceden sıkınca en çok o zaman faydalı oldu.
Bölgenin terlemesi baskılanınca kokuda azalıyor hatta olmuyor.
Ohaa 5 kere sıkmış 1 ay idare mi etmiş yani ne mübarek insanmış oKuzenim bana dedi ki terlemeyene kadar sık 5 6 gün falan oluyor genelde dedi. Ondan sonra bende 6 ay falan etkili oluyor dedi. Valla bende dediği gibi sıktım yıkadım işte. En fazla 1 ay gitmiştir taş çatlasın yani o da. Evet aşırı sıcaklar vardı yani bu sene dediğinde doğru. Bende geceden sıktım hep. Terleme yokken evet koku yoktu bazen çok çok az oluyordu. 6 ay sürüyor deyince o benim 1 ay ancak etki etti dedim bende mi sorun
Subhanallah. İnsanlar zincir çekerek neler yapiyorEttim oni yamuk bir kayık hahahaha
Subhanallah. İnsanlar zincir çekerek neler yapiyor
Kız o benim kuzende 6 ay falan gidiyormuşOhaa 5 kere sıkmış 1 ay idare mi etmiş yani ne mübarek insanmış o
Ay duydum onu duydum biliyorumSık iğne