- 25 Ekim 2013
- 7.952
- 18.874
- 50
sağol canım hepimize inşallahAllah şifa versin abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hepimize inşallahAllah şifa versin abla
sağolasın efsercimÇok geçmiş olsun
Ben günlerdir böyleyim ya, girip girip okuyorum. Bir şey yapmayınca yazmaya da utanıyorum.Hadi siz iş edin ben size bakayım
Hergün iş yapmayıp Utanmayan var bosver yaz sen kafamız dağılıyor iş düşünmüyoruz işteBen günlerdir böyleyim ya, girip girip okuyorum. Bir şey yapmayınca yazmaya da utanıyorum.
Yapmadığını da yazacaksın girişte demedik mi sanaBen günlerdir böyleyim ya, girip girip okuyorum. Bir şey yapmayınca yazmaya da utanıyorum.
Bu kadar sürmezdi sanki pro dönüşüValla yazasım gelmiyor ya şak şu kadar saniye sonra yazabilirsiniz yazısı gıcık etti beni
Yapmadiklarimi yazsam buradan köye yol olur, o utancin altından hiç kalkamamYapmadığını da yazacaksın girişte demedik mi sana
Yapmadım diycen ki yapanda senin gözüne soksun yaptıklarını
O esnada daha çayı koyarken paçama yapışan yavrumBisi dinleyim dedim başlarken diyor ki bir çay alın arkanıza yaslanın keyfini çıkarın yav senin dilin ne söylir diye dediklerini yaptım aynen ele hoş bdjdjd biri diyince daha hoş oluyormus
Yapmadiklarimi yazsam buradan köye yol olur, o utancin altından hiç kalkamam
Bir masumlar safiye değilim ama ben de temiz ve düzenli olmaya gayret ediyorum. Yazayım hepicigini, gaza geleyim.Yapmaya niyet ettiklerini yapılacak işlerini yaz en acillerinden başlarsın yapmaya kısa kısa da olsa yazmak motive ediyor.
Mutfağı topladım
Çamaşırı astım gibi.
Sen Ramazanda görseydin bizi iftar sofrasını toplamak için yarış vardı tam mayışcakken topluyoduk
Bir masumlar safiye değilim ama ben de temiz ve düzenli olmaya gayret ediyorum. Yazayım hepicigini, gaza geleyim.
Valla bilmiyorum ya kazene yazdım hiç cevap falan vermedi bildirim falan da atıyor ama bilmiyorum mesajlara mı bakmıyorBu kadar sürmezdi sanki pro dönüşü
O vakit;Yaz bakalım ne işin var yapılcak 10 işten 2 sini yapsan kar küçük çocukla ne olcak başka
O vakit;
Sabah mutfağı topladım.
Makineyi doldurdum.
Kahvaltı öncesi eşim sağ olsun çamaşırları asmış.
Evi havalandirdim.
Nevresimleri çıkardım.
Yenisini eşim gelince takarız.
Ev süpürme, silme ve toz alma var.
Kızımın yemeğini yaptım.
Kızımın keyfi yerinde olursa gün içinde biraz hava almaya çıkacağız.