- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.584
Pro yapın beniBiz napak peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro yapın beniBiz napak peki
Yaaa maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahYapti canım 2 aya yaklaşmış olabilir @aysen-
Afiyet olsun bonus bende çok yoruldum keşke hiç kirlenmese hep böyle kalsa evÇok yoruldum
Sen daha çok iş etmişsindir eline sağlıkAfiyet olsun bonus bende çok yoruldum keşke hiç kirlenmese hep böyle kalsa ev
Penguen olduğumu öğrendim
Kız yapsak kendimizi yaparız işte baksana 4senedir işçi pozisyonunda hissediyorum kendimiPro yapın beni
Görüyorum bacım da işte bazen anlık fikir gerekiyo.Pinhan ben her gün nerdeyse yemek yazıyorum
Küfür için kusura bakmayın küfürsüz tadı olmaz hahshaha
10 cm bile beni baya kurtarırKeşke öyle bir şey olsa
Soymadan mikserden çekiyorum biraz iri bırakıyorum püre yapmıyorun pişince doğranmış gibi oluyor.Kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum kışlık menemen kim yapicam domatesleri geçen sene sıcak suya sokup kabuklarını soymustum siz nasıl yapıyorsunuz soymadan yapan varmı bu sene nasıl yapsam karar veremedim
Ben soyuyorum ya. Soymadan yapınca sanki ağzıma kıl geliyor gibi oluyorKızlar merhaba bişey danışmak istiyorum kışlık menemen kim yapicam domatesleri geçen sene sıcak suya sokup kabuklarını soymustum siz nasıl yapıyorsunuz soymadan yapan varmı bu sene nasıl yapsam karar veremedim
Annem geçen sene soymadan doğrayıp domates yaptı sadece. Kabukları hep geldi içinde. Robotta püre şeklinde yapsa bence gelmezdiKızlar merhaba bişey danışmak istiyorum kışlık menemen kim yapicam domatesleri geçen sene sıcak suya sokup kabuklarını soymustum siz nasıl yapıyorsunuz soymadan yapan varmı bu sene nasıl yapsam karar veremedim