Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet aynı benŞu yatan miderde limonluçay
Bonus tasın içine girmiş beli ağrıyor care arıyor
Sütü döküp bişey olmamış gibi şişenin üzeride yuvarlanan yatamaya meyiili ahiretliğim
Burnun uçuna krema bulaşmış yalayan şaşkoloz ben
Rafta oturan birinin kaynanası
Geçmiş olsun canımÇocukların karnı ağriyormus ikisini aldım geldim. Niye böyleler anlamiyorum hemen bisi kapiyorlar daha 2 hafta oldu
Kız et ürünümü ki zehirlesin yufkadan birşey olmazBuzluktan çıkmış yufkayla börek sarıp tekrar buzluga koysam zehirlenir miyim?
Sarıp tekrar çiğ olarak koymasın ama dimi naneKız et ürünümü ki zehirlesin yufkadan birşey olmaz
Ben çiğ de koyuyorum toplu yufka alıyorum yufkacıdan getirip buzluğa atıyorum vaktim olunca sarıyorum sigara böreği gibi yağda kızartma olacaklarıSarıp tekrar çiğ olarak koymasın ama dimi nane
Bonus yazmış, bende pişirip koymalı tekrar buzluğa diyorum
Hımm denemişsen sıkıntı yokBen çiğ de koyuyorum toplu yufka alıyorum yufkacıdan getirip buzluğa atıyorum vaktim olunca sarıyorum sigara böreği gibi yağda kızartma olacakları
Denenmiş onaylanmıştırHımm denemişsen sıkıntı yok
Pişirip koyarsam çıkınca nasıl olur acabaPişirip koyman lazım çözülen ürün tekrar konmaz
Marketten almıştım baya cokmus öylece buzluga koymustum dün çıkardım iki tanesiyle börek yaptım dagılmamıstı sağlamdı şimdi sarsam pişirmeden koysam olur mu ?Ben çiğ de koyuyorum toplu yufka alıyorum yufkacıdan getirip buzluğa atıyorum vaktim olunca sarıyorum sigara böreği gibi yağda kızartma olacakları
marketten alınanlar zaten buzluktan çıkınca dağılıyor onlardan koymadım o yüzden
Olur ben yapıyorum dagilmadiysa tazedir zatenPişirip koyarsam çıkınca nasıl olur acaba
Marketten almıştım baya cokmus öylece buzluga koymustum dün çıkardım iki tanesiyle börek yaptım dagılmamıstı sağlamdı şimdi sarsam pişirmeden koysam olur mu ?
Tamam nane sağolOlur ben yapıyorum dagilmadiysa tazedir zaten
Güzel
Ya kızlar bu forumda neden dini içerik yasak anlamıyorum. Cinselliğin bile alasının konuşulduğu bir platform da saygı çerçevesinde din neden konuşulmuyor. Aklına takılan sorusunu soruyor cvp vermek neden problem. Hayır banlanan yine banlansın
Sedacım inşallah yavrun varken de böyle kendine vakit ayır 5 dk da olsa süt çayını falan iç at burayaSehpaları sildim.
lavaboları temizledim.
yine çöp attım geldim. Yerleri sildim.
duş aldım
Ocağa yemek koydum.
Eşim erken gelecek akşam üstü...
olur inşallah ☺Sedacım inşallah yavrun varken de böyle kendine vakit ayır 5 dk da olsa süt çayını falan iç at buraya