Bonus salamura yaprak alıyoruz alır almaz suyunu süzüp buzluga koyuyoruz birleştikçe çıkarıp sarıp tekrar buzluga koyuypruz senelerdir hiç bir şey olmadıNane Limon Kabugu nanecim mesele yufkanın sarılabilecek olması değil çözülen hiç bir ürün tekrar dondurulmaz.
İster et türü olsun ister meyve sebze ister pişmiş ürün ne olduğu farketmez.
Ama pişirip dondurursan olur onda sorun yok.
-Hayal biz beslenme için hep pişirip koyuyoruz canım hiç bişey olmaz taze koyduğun şey çözülünce de taze oluyor ha fırına atıp ısıtarak da tazeleyebilirsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pişirdiği için sütü sorun olmaz sanırım. Sütü eti bende koymam. Ama diğerlerini hep yapıyorumŞöyle benim kv toplu Böreklik yapıyor buzluğa koyuyor herkesin yaşadığı yer uzak elti görümce gibi evlerine gidince çözülmüş oluyor haliyle o zaman sarıp buzluğa atıyorlar bende dahil eltim gıda mühendisi buradan çiğ sütü dondurup götürüyor orada pişirip küçük şişelerde tekrar buzluğa atıyorum diyor ben sütü ikinci kez buzluğa atmam mesela
Fırın patates yapıyorum ben yanına yoğurtYemegim yok benim ne yapicam ben yaaaa offfff
Benimde dünden az bi yeşil fasulye var yanına ne yapsam diye düşünüyorumYemegim yok benim ne yapicam ben yaaaa offfff
Fırın patates yapıyorum ben yanına yoğurt
Benimde dünden az bi yeşil fasulye var yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Yünleri dövdüm kilifa doldurucam
Bir yandan da yemek düşünüyorum...
fasulyenin yanına pilav yap swetimm
Patates tavuk iki gün önce yaptım nanem
Kolay basit bir şey olsa yoruldum
Son düzenleme:
Bonus salamura yaprak alıyoruz alır almaz suyunu süzüp buzluga koyuyoruz birleştikçe çıkarıp sarıp tekrar buzluga koyuypruz senelerdir hiç bir şey olmadı
BEn de öyle yapıyorum salamurayı dondurucuya koyuyorum pişireceğim kadar çıkarıyorum.
Artarsa yaprak geri koymuyorum dolabın içine koyuyorum birkaç gün içinde kullanıyorum.
Bişey olur demedim zaten bu şey gibi sigara akciğer kanseri yapıyor ama her içen akciğer kanseri olmuyor.
Bakteri üretiyor diye tekrar dondurulmaz.
pişmiş ürün çözülmesi beklenir ama tam pişmemiş ürünler yarı donuk kullanılıyor
Şöyle benim kv toplu Böreklik yapıyor buzluğa koyuyor herkesin yaşadığı yer uzak elti görümce gibi evlerine gidince çözülmüş oluyor haliyle o zaman sarıp buzluğa atıyorlar bende dahil eltim gıda mühendisi buradan çiğ sütü dondurup götürüyor orada pişirip küçük şişelerde tekrar buzluğa atıyorum diyor ben sütü ikinci kez buzluğa atmam mesela
Çiğ sütü dondurmakta sorun yok doğrusu o. Ama çözdürüp birazını yoğurt yapar gerisini koyarsan o olmuyor işte yufkada aynı.
Risk var yani haklısınBEn de öyle yapıyorum salamurayı dondurucuya koyuyorum pişireceğim kadar çıkarıyorum.
Artarsa yaprak geri koymuyorum dolabın içine koyuyorum birkaç gün içinde kullanıyorum.
Bişey olur demedim zaten bu şey gibi sigara akciğer kanseri yapıyor ama her içen akciğer kanseri olmuyor.
Bakteri üretiyor diye tekrar dondurulmaz.
pişmiş ürün çözülmesi beklenir ama tam pişmemiş ürünler yarı donuk kullanılıyor
Hepsini tek seferde at beybi yürüyüş olsun diye atmaBalkonda ayrı var.
Mutfakta ayrı var.
Çöp kovam..
İkiside doluyor .
Ya hayır ben böyle düşünmüyorum buna da bi düzen kurabilirler bence. Çünkü bi çok bilgiye netten ulaşmakla burda akıl alışverişi yapmak aynı değil bence.Bu konuda aynen bende doluyum sabah iki konu vardı Bdv de
Konu başka ama kendi inançlarını inanmadıklarını yazıyorlar bazen dine inanca laf ediyorlar
Ve insanı çileden çıkaran şeyler yazıyorlar sonra tartışmalar büyüyor dini bölüm var oraya yazmaları gerekiyor çoğu konuyu
Kız sormuş hiç dinle ilgili namazla ilgili bir şey öğrenmedim diye bazende bilerek konu açılıyor çünkü hassas konu
Diğeri diyor ki ben öğrenmedim öğrenmekte istemem gibi herkesin inancı zerre umrumda değil fakat konuyu atesleyenler oluyor
Son zamanlarda dina laf eden yok eskiden ne kavgalar olurdu neler neler yazarlardı
En güzeli yasak olması öğrenmek isteyen her yerden öğrenir yeter ki o istek olsun
Evet hatırlıyorum ben kadına özelden yazmıştım sonraHele geçen biri afrikada kesilen adak kabul oluyor mu falan diye bişey sordu. Yani o bile kapatılmış ne alaka dedim
Genel doğru öyle tekrar dondurulmaz ama marketlerin dondurulmuş ürünleri bile eve gelene kadar çözülüyor örneğin bezelye aldım indirim denk geldi birini pişirdim diğerlerini buzluğa attım tekrar çoğu kişi de yapıyordur bunu zaten tam olarak soğuk zincirle mi giriyor o markete orası da meçhul zatenÇiğ sütü dondurmakta sorun yok doğrusu o. Ama çözdürüp birazını yoğurt yapar gerisini koyarsan o olmuyor işte yufkada aynı.
Oraya gidene kadar çözülüyor oda pişirip buzluğa atıyormuş gıda mühendisi olunca daha çok bunları yapmayın demesini beklerdim oysa kiÇiğ sütü dondurmakta sorun yok doğrusu o. Ama çözdürüp birazını yoğurt yapar gerisini koyarsan o olmuyor işte yufkada aynı.
OlurHepsini tek seferde at beybi yürüyüş olsun diye atma
Ya hayır ben böyle düşünmüyorum buna da bi düzen kurabilirler bence. Çünkü bi çok bilgiye netten ulaşmakla burda akıl alışverişi yapmak aynı değil bence.
Evet hatırlıyorum ben kadına özelden yazmıştım sonra
Pilav pek yemiyoruz hala yapmadım bişey oturuyorum boş boşYünleri dövdüm kilifa doldurucam
Bir yandan da yemek düşünüyorum...
fasulyenin yanına pilav yap swetimm
Patates tavuk iki gün önce yaptım nanem
Kolay basit bir şey olsa yoruldum
Bugün dışarıdan söylePilav pek yemiyoruz hala yapmadım bişey oturuyorum boş boş
Bu gidişle öyle olacak. Aslında benim hiç yiyesim yok fasulye eşime yeter ama ilerleyen saatlerde abur cubura sararım o da belliBugün dışarıdan söyle