- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.442
Sweetttt hoşgeldinSelaaaaam nasılsın limonsuzum
Ne iyi ettimde geldin geç geldin birazcık ama olsun hoşgeldin
Nasılsın iyi misin sağlık sıhhat herşey yolunda mı ⚘❤⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sweetttt hoşgeldinSelaaaaam nasılsın limonsuzum
afiyet olsun çok severim adaçayını çok faydalıAdacayi yaptım yağmur eşliğinde dinleniyorum
günaydın,Günaydın güz gülleri
Yağmurlu bir Ankara sabahı...
Okuldan geldim.
Ev havalandırdım.
Mutfak topladım.
Yatakları topladım.
Kahvaltı hazırladım kendime.
Haberlere oturdum.
Uzandım daha doğrusu
Biraz yatış.
Ütü ve akşam yemeği dışında bir şey yapmak istemiyorum bugun.
Nasip.
O zaman onlar da gelir yazardı yaptıklarınıO ziyaretçiler inşallah işlerini güçlerini bitirip okumuyorlardir darılırım
3 ay girmeyince gidiyor öyle okumuştumProluk gitmiş hesabı kapatınca. Yazdım bakalım yönetime
Pro üyelik için 100 lira kk hesabına yatırıp açıklama kısmına nick ekliyorsun yönetim açıyor pro üyeliğibende anneler kulübündeydim pro olmak için ne yapmak gerekiyor
İyi olacak hastanın ayağına dr gelirmişgünaydın, iyi haftalar hanımlar
umaırm herkes iyidir.
güzel ve sakin bir hafta diliyorum. cidden çok ihtiyacım var. çok yorucu geçti.
sınav cumartesiydi, hıc olmayacak yerde stop ettırdım ve kaldım . tahmınn 3 hafta sonra sınav olacak. hem ek ucret odemek gerekıyor, hem ben ekstra ozel ders de dusunuyorum aynı hocadan bakalım ama o zamana kadar relax gunler gecırmek ıstıyorum cunku cıdden cok yoruldum
agustos bası esım, tatıl oncesı mesaı yogunlugu, tatıl hazırlıgı cok yordu, tatılde hastalandım, dondum halen hastayım . ısler yogunlastı, agva ya gıttım bır ıkı kez. sonra gıtmedım doktor kontrollerı, dıreksıyon egıtımlerı, evde ve babamda temızlıkler derken ustune hem sınav stresı, hem fuara gıt gel ... haftasonu agva ya gıtmedım. cumartesı aksam esımı annesı ıle gonderdım ben de bıraz dınlendım evı temızledım utu yaptım dızı ve fılm keyfı yaptım derken daha ıyı basladım bu hafta.
ben heyecanlı bir tipim arabada.İyi olacak hastanın ayağına dr gelirmiş
sweetgirlcandy usta öğretici sana tavsiyelerde bulunur önemli olan heyecan yapmaman bence
Ehliyetini alınca daha sakin olursun sınav stresi muhtemelenben heyecanlı bir tipim arabada.
kendıme cok yuklenıyorum cok stres yapıyorum kollarım kasılıyor egıtımde bıle
hatta 2014 de ıkı kez dosya yaktım, ve ınanın o zamanlar egıtımden ınınce bacaklarım bıle hareket edemeyecek gıbı olurdu. ne kadar kasıyorsam kendımı
parayla yapiliyor abla. Bana hediye edilmisti.bende anneler kulübündeydim pro olmak için ne yapmak gerekiyor
cokta sey yapmiyorum canim gelsin yazsinlar. Gerektigi yerde özelimizi yazıyoruz tuhaf oluyorO zaman onlar da gelir yazardı yaptıklarını
Çok da şey yapmayalım bir zamanlar bende ziyaretciydim