- 11 Nisan 2007
- 82.895
- 481.089
11 kahvaltı yaptım tekrar acıktım. Niye böyle oluyor yahu
Kilo al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 kahvaltı yaptım tekrar acıktım. Niye böyle oluyor yahu
akşam yemeği ni buldum sayende ❤Benim planım değişti telefon konuşmalarım oldu vodafona gitmem lazım o yüzden önce yemekleri yapmaya giriştim.
MErcimek çorbası
Zeytinyağlı fasulye
Köfteli bezelye
Pilav
Çikolatalı kek
Evet kalkayım artık canım . Önce yemek yapayım. Dünden pilavım var kurufasülye ve çorba yapıcam.Yok kalmasın hadi kalk bisiler yapalım. Bende yavaş yavaş basladim
Evde böyle değildim ya heralde burda utandığımdan yemek verin diyemiyorum o yüzden acıkıyorumBana göre çok normal geç acıkanlar ne der acaba
HahahahKilo al
Ayyy ben evde olmadığını bilmiyordum. Bende çok utanırım. Az yiyorsundur muhtemelen birdeEvde böyle değildim ya heralde burda utandığımdan yemek verin diyemiyorum o yüzden acıkıyorum
Hahahah
Ya bu mutfagi hep sona bırakıyorum nefret ediyorum şu huyumdan.
Bezi bile koymadım Tezgahı silicem az daha yalvarsin hdjdjdj4 çeşit yemek yapmışım çıkan çöpü atmışım
Çıkan bulaşıkları da yıkamışım makineyi çalıştırıp bezi tezgaha sermişim
Bende şükür iyiyim yaaa ara verdim geldim geri özledim sizleriCanımmm çok şükür iyiyim sen nasılsın gece mutfağı topladım uyudum giremedim.neredesin ya
Hoş buldum ablaaa bende özledim sizleri şükür iyiyiz ikimizde koşturmaya devamhoşgeldin canım, çok özlendin haberin olsun nasılsın kızın nasıl
Evet hep aynı zamanlarda gelmişim aklınızainanki, benimde aklıma geldi ne güzel herkesin aynı zamanlarda aklındaymışın
Ben geldiiiiiiimGeçmişi okumadım dün geyik muhabbet ettiniz mi ne yaptınız yavru kuslar⚘
Hoş buldum pareeeem bende yazmıştım sana şimdi çok şükür yolunda her şeySweetttt hoşgeldin
Ne iyi ettimde geldin geç geldin birazcık ama olsun hoşgeldin
Nasılsın iyi misin sağlık sıhhat herşey yolunda mı ⚘❤⚘
Evet öyle de yazdim muneye kazene yaz demiş yazdım daha alamadım geri3 ay girmeyince gidiyor öyle okumuştum
SARILARIN FILIZ zaten yazmışsınız stres en büyük etken zaten. Ben herkese diyorum sakin ve rahat olursanız her türlü geçersiniz. Diğer türlü insan bildiğini unutuyor panikle başka hareketler yapıyorİyi olacak hastanın ayağına dr gelirmiş
sweetgirlcandy usta öğretici sana tavsiyelerde bulunur önemli olan heyecan yapmaman bence
Yani evde yediğim kadar yiyorum aslında ama evde herşey elinin altında olunca heralde insan rahatlıktan acıkmıyorAyyy ben evde olmadığını bilmiyordum. Bende çok utanırım. Az yiyorsundur muhtemelen birde