- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım haftada bir gün iş yapıyorum nerdeee hamaratlıkGünün hamaratı mi diyelim ne diyelim bilemedim harikasın canikom 🎖
Öyle ya da böyle günün hamaratı sensin sen ona bak penyezimSağol canım haftada bir gün iş yapıyorum nerdeee hamaratlık
Hoş buldum loriş nasılsın bebek nasıl kız mı kız mıHosgeldin canım benim
Hoş buldum canım benim çok özledim bende sizleri okurken gördüm biri hamileydi o sen miydinsweetgirlcandy hoş geldin canım özlettin kendini ara ara aklıma geliyordun dönmene sevindim
Hoş buldum nanee taşındın mıHoşgeldin canım
Evet taşındım yaz tatili başladığı zaman dı okul açılınca geldim ama alışmaya çalışıyorumHoş buldum nanee taşındın mı
Büyüyoruz sweetim kız evetHoş buldum loriş nasılsın bebek nasıl kız mı kız mı
Ütü maratonuna başlıyorum gelen varsa buyurun efendim
Teraziiii doğum günüme az kaldıİlk kez duymuş gibiyim burcunu da hatırlamıyorum zaten
Sağ ol canımm ben de Nureddin yıldızı cok severim kitaplarını da okudum uzun zamandır uzak kaldm bakayım tekrar . Ahmet kavlak bilmiyorum ona da bakarım inşallah canım Allah razı olsunEllerine saglik canim masallah Ahmet kavlak dinliyorum şu sıralar bol bol. Anlatım akıcı sıkmıyor hoşuma gitti. Nouman khan Ve müdavimi olarak Nureddin Yıldız. Bunlara sariyorum terapi gibi geliyor.
Evet evet benim darısı başınaHoş buldum canım benim çok özledim bende sizleri okurken gördüm biri hamileydi o sen miydin
Beni bi görsen son ayım sanırsınBüyüyoruz sweetim kız evet
Hahah tahmin edebiliyorum. Yamulduk demekBeni bi görsen son ayım sanırsın
Canım eşim erken uyanınca giremedim. Haftasonu da evde değildim giremedimDünden çok birikti hersey. Cuma saatine kadar ne yaparsam başlıyorum hemen inşallah. Limonsuzzcay uyuyacak misin