- 8 Aralık 2011
- 43.985
- 153.367
Çok pis Nazarım değerO ziyaretçiler inşallah işlerini güçlerini bitirip okumuyorlardir darılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pis Nazarım değerO ziyaretçiler inşallah işlerini güçlerini bitirip okumuyorlardir darılırım
Eline sağlık yeter bu günlük yat uyu lorammMutfak topladım sadece ütüyü de eşime kitledim. Öyle yoruldum sanırsın penyez83 değil ben iş yapmışım
Güle güle oturun inşallah değişiklik zor oluyor zamanla alışırsın inşallahEvet taşındım yaz tatili başladığı zaman dı okul açılınca geldim ama alışmaya çalışıyorum
İlk dediğinde içime öyle doğmuştu sağlıkla gelsin inşallah büyüyün büyüyün doğumdan sonra verir.. asghdjdhsjsjsBüyüyoruz sweetim kız evet
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah senin ağzın ne söylüyor öyle hamile hamile duymamış olayım şaka bir yana rabbim isteyen herkese versin inşallah ben tamamımEvet evet benim darısı başına
Selaaaaam nasılsın limonsuzumSelam kızlar
Canımmm çok şükür iyiyim sen nasılsın gece mutfağı topladım uyudum giremedim.neredesin yaSelaaaaam nasılsın limonsuzum
hoşgeldin canım, çok özlendin haberin olsun nasılsın kızın nasılGünoooooooooooş
inanki, benimde aklıma geldi ne güzel herkesin aynı zamanlarda aklındaymışınHoş buldum pinhoşum ay herkesin aklına gelmişim bir kaç gündür
Geçmiş olsun sana da dikkat et
bende anneler kulübündeydim pro olmak için ne yapmak gerekiyorHesaplarda bir yerde kulüpler var annelik klubundekiler turuncu oluyor pinhan bebek