- 1 Aralık 2021
- 11.997
- 40.165
- 34
Ben çokta ziyaretçi kalamadım zaten baktım su çokzell atladımparayla yapiliyor abla. Bana hediye edilmisti.
cokta sey yapmiyorum canim gelsin yazsinlar. Gerektigi yerde özelimizi yazıyoruz tuhaf oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çokta ziyaretçi kalamadım zaten baktım su çokzell atladımparayla yapiliyor abla. Bana hediye edilmisti.
cokta sey yapmiyorum canim gelsin yazsinlar. Gerektigi yerde özelimizi yazıyoruz tuhaf oluyor
Bende geliyorum bugün oturdum kaldım kahvaltı sonrasıYürüdüm geldim.
Yeterli çay bünyede acil işlere girişiyorum maratonsa maraton
Mesafeyi söylememiş yürüyüş yap demişHiç birşey yapmadım
Yattım tv telefon vs baktım
Kalktım bi ev toparladım
Oğluşumu almaya gitcem
Doktor bana yürüyüş yap demişti.
Okula gidip gelmeler sayılıyordur inşallah.
Gerçi dk tutuyorum 4 dk sürüyor yürüyüşüm
Ama olsun, hiç yoktan iyidir.
Git gel 8 dk olur
O da bana yeter yaav
Bu yürüyüş mantığı su içsem yarıyor diyenlerle aynı gibi ama olsunHiç birşey yapmadım
Yattım tv telefon vs baktım
Kalktım bi ev toparladım
Oğluşumu almaya gitcem
Doktor bana yürüyüş yap demişti.
Okula gidip gelmeler sayılıyordur inşallah.
Gerçi dk tutuyorum 4 dk sürüyor yürüyüşüm
Ama olsun, hiç yoktan iyidir.
Git gel 8 dk olur
O da bana yeter yaav
evet evet normalde E-5 dahıl cıkıyorum zaten ama sınav stresı mahvedıyor beniEhliyetini alınca daha sakin olursun sınav stresi muhtemelen
teşekkürler nane kolaymış oPro üyelik için 100 lira kk hesabına yatırıp açıklama kısmına nick ekliyorsun yönetim açıyor pro üyeliği
Benim üyeliğim kek yarışması birinciliğinden hediye edildi
geçmiş olsun canım şimdi sınavları çok zorlaştırdılar genelde ilk sınavda herkes kalıyo üzülme 2. de geçersin inşallahgünaydın, iyi haftalar hanımlar
umaırm herkes iyidir.
güzel ve sakin bir hafta diliyorum. cidden çok ihtiyacım var. çok yorucu geçti.
sınav cumartesiydi, hıc olmayacak yerde stop ettırdım ve kaldım . tahmınn 3 hafta sonra sınav olacak. hem ek ucret odemek gerekıyor, hem ben ekstra ozel ders de dusunuyorum aynı hocadan bakalım ama o zamana kadar relax gunler gecırmek ıstıyorum cunku cıdden cok yoruldum
agustos bası esım, tatıl oncesı mesaı yogunlugu, tatıl hazırlıgı cok yordu, tatılde hastalandım, dondum halen hastayım . ısler yogunlastı, agva ya gıttım bır ıkı kez. sonra gıtmedım doktor kontrollerı, dıreksıyon egıtımlerı, evde ve babamda temızlıkler derken ustune hem sınav stresı, hem fuara gıt gel ... haftasonu agva ya gıtmedım. cumartesı aksam esımı annesı ıle gonderdım ben de bıraz dınlendım evı temızledım utu yaptım dızı ve fılm keyfı yaptım derken daha ıyı basladım bu hafta.
Aynen, bak nasıl mantıklı öpücemMesafeyi söylememiş yürüyüş yap demiş
Bu yürüyüş mantığı su içsem yarıyor diyenlerle aynı gibi ama olsun
hem de nasılll sormageçmiş olsun canım şimdi sınavları çok zorlaştırdılar genelde ilk sınavda herkes kalıyo üzülme 2. de geçersin inşallah
geçmiş olsun, benimde bi kaç gündür boğazım biraz kötüydü evde boğaz fısfısı ve gargara vardı kullanıyorumkızlar cok vaka var, mevsım gecısı, okul donemı derken herkes bogaz agrısı ve ates yataklık
ben bır de yabancıların ozellıkle cınden gelenlerın oldugu bır fuardaydım atesım var gıbı bogaz da hafıf agrı. ılac takvıyesı aldım bakalım. bır kac arkadasım evde yatıyor hasta, ve onlar ıle gunlerdır gorusmemıstık normalde
sağolasın, aman herkes dikkat etsingeçmiş olsun, benimde bi kaç gündür boğazım biraz kötüydü evde boğaz fısfısı ve gargara vardı kullanıyorum
bide burda bi arkadaş sirke,tuz ve su ile gargara iyi geliyo demişti onuda yaptım soğuk algınlığı ilacımda var şuan daa iyiym
şimdide adaçayı yaptım içiyorum ballı limonlu boğaza adaçayı iyi geliyo
Geçmiş olsun canım ben de uyudum ya . 12 de uyandım her işim kaldı yineGünaydın günaydın çok uykum var bir çayımı içip kalkicam uyursam tüm gun mahvolur. Küçük oğlum yine bogaz ağrısı ile uyandı gondermedim
Bana göre çok normal geç acıkanlar ne der acaba11 kahvaltı yaptım tekrar acıktım. Niye böyle oluyor yahu
Yok kalmasın hadi kalk bisiler yapalım. Bende yavaş yavaş basladimGeçmiş olsun canım ben de uyudum ya . 12 de uyandım her işim kaldı yine