Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesaplarda bir yerde kulüpler var annelik klubundekiler turuncu oluyor pinhan bebek
HımmmmHesaplarda bir yerde kulüpler var annelik klubundekiler turuncu oluyor pinhan bebek
Siyah en iyisi. Ilk geldigimde yesil olmustum bilemedim de bekledim durdum oyleHımmmm
Ben yine siyahtan devam o zaman
Teşekkürler aydınlattığın için Lora.
Yat aşşa dinlen bugun
Şunu görmüşsündür diye ses etmedim
Nereydi ora? Mesele yer değil parası zaten spotify da gördüm ben bissürü yere gidiyormuşBurda olmayacağı için konser gitmem imkansız
CorumNereydi ora? Mesele yer değil parası zaten spotify da gördüm ben bissürü yere gidiyormuş
Ellerine saglik canim masallah Ahmet kavlak dinliyorum şu sıralar bol bol. Anlatım akıcı sıkmıyor hoşuma gitti. Nouman khan Ve müdavimi olarak Nureddin Yıldız. Bunlara sariyorum terapi gibi geliyor.Selamlar
Baya oldu yazamadm tam fosur fosur temizliğe başlamıştım ki sular kesildi bi kaç gün su sıkıntısı yaşadık . Su halloldu kardeşim yardıma geldi velhasıl temizligim bitti dün gün sırası bendeydi misafirimi de atlattım rahatım artık
Maneviyat olarak zayıfladım sohbet dinleyecem birazdan
Önereceğiniz videolar var mı?
Hoşgeldin canımYettiiiiim
Günün hamaratı mi diyelim ne diyelim bilemedim harikasın canikom 🎖koltukları süpürüp, üstten nemli bez gezdirerek sildim
Detaylı toz aldım (toz bezinin değmedi yer kalmadı diyebilirim)
pencere önü mermerlerin tozunu aldım
iç kapıları, çelik kapıyı sildim
ayakkabılığı düzenleyip, sildim
detaylı evi sildim
mutfak zemini elle sildim
balkonu sildim
bul.mak.bitti, temizleri yerleştirdim
mutfak bezlerini çamaşır suyuna koymuştum, onları yıkayıp astım
prizleri ve bir kaç duvarda leke gördüm onları da sildim
wc lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
Aynayı, banyo dolabını sildim