- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bonusum sen nasılsın ? Sabah ablanla kahvaltı yapmışsınız ne güzelGeçmiş olsun limonsuzum
Ah ahGeçmiş olsun canım. Ah bu çocuklar ya istedikleri olmayınca
Olayın şiddetinden demiştir pişman olur kesin annesi üzülme
Sağol efserim sen nasıl oldun?Geçmiş olsun canım
2 dökezleyip bir kalkıyoruz çok şükür diyelim senin başın nasıl olduSağol efserim sen nasıl oldun?
Sağol bonusum sen nasılsın ? Sabah ablanla kahvaltı yapmışsınız ne güzel
Telefondan acılı şarkı dinleyip beni düşünüp ağlamış
Geçmedi ya. Mutfak savaş alanı gibi benim kalkasım yok yine de2 dökezleyip bir kalkıyoruz çok şükür diyelim senin başın nasıl oldu
Buymuş
Ne güzel valla benim ablam bana biraz uzak o yüzden sık görüşemiyoruz. Daha çok görüntülü konuşuyoruz. Ablalar iyi ki varlarYakınız canım sık gelip gidiyoruz şükür.
Kızınla olan duruma yorum yapmadım seni üzmemek için ne zaman konuşmak istersen dinlerim
Kız süfle yaptı dağıttı yoksa topluyduGeçmedi ya. Mutfak savaş alanı gibi benim kalkasım yok yine de
Beraber mi kalksak efserim. Yoksa benim kalkacağım yok hiçKız süfle yaptı dağıttı yoksa topluydu
Kalkıp topluyacağım
Buymuş
Ben yazar yazmaz topladımBeraber mi kalksak efserim. Yoksa benim kalkacağım yok hiç
Buymuş
Tek seferde herkes yese bitse yavBen yazar yazmaz topladım
Sor toplumu diye malesef eşim geç geldi yemek yedi yine dağıldı daha yapamam sanırım
Ben de çaktırmadan güldümAllah affetsin güldüm taviz verme bazı konularda çok net ol netliğimiz bozulduğu an onlara kapı açılıyor