- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
hakikaten napıyor bu sünger :)))Bi sünger vardı görüp ne zamandır almak istediğim. 410 tl mis ne bu yani kendi kendine yıkamiyosa ne diye verecegumusum o parayı üzüldüm de çok tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikaten napıyor bu sünger :)))Bi sünger vardı görüp ne zamandır almak istediğim. 410 tl mis ne bu yani kendi kendine yıkamiyosa ne diye verecegumusum o parayı üzüldüm de çok tatlı
Anladım evethiç değişmiyor, haşlayıp bolca koyabilirsiniz. pilavlara falan direkt ordan kullanabiliyorum. hatta aşurelik bulgur falan haşlayıp koyan da varmış.
evet abla gülen sufatli bi sünger tatlı diye düştüm ama çok kopuruyor namissiizne süngeriymiş o lora bulaşık için mi ?
Köpürüyor başka bisisi yokhakikaten napıyor bu sünger :)))
Bende bugün tv açmadım yeni gördümDiyorlarki amcayla anneyi görmüş Narin
bu Yuzden öldürdüler diyorlar
Yavru çok acı çektimi ki acaba Allah korusun ya dünden beri sürekli aklımda
Açmayım dedim duramadım bide her yerde sosyal medya daBende bugün tv açmadım yeni gördüm
Hayal pazar günü tatile gideceğini yazmıştı yüzüyordur şimdi
Aa doğru tatil vardıHayal pazar günü tatile gideceğini yazmıştı yüzüyordur şimdi
sana farklı ve değişik gelir tabi.Ev aşırı sessiz oldu temizleyip her köşede bir kahve içeyim
Dün bulundu haberini gördüm bugünde inst çok ilgilenmedimAçmayım dedim duramadım bide her yerde sosyal medya da
daha iyiyiz kuzum
Geçmiş olsun canım. Ah bu çocuklar ya istedikleri olmayıncaSabah çocukları okula gönderdiğimden beri şiddetli baş ağrım var . Hiçbişeye hevesim yok o yüzden. Bi de yetmezmiş gibi kızımla tartıştık. Eve arkadaşı gelmesin dedim diye. En son sizinle kalmak istemiyorum dedi odasına gitti
Geçmiş olsun limonsuzumSabah çocukları okula gönderdiğimden beri şiddetli baş ağrım var . Hiçbişeye hevesim yok o yüzden. Bi de yetmezmiş gibi kızımla tartıştık. Eve arkadaşı gelmesin dedim diye. En son sizinle kalmak istemiyorum dedi odasına gitti
Geçmiş olsun canımSabah çocukları okula gönderdiğimden beri şiddetli baş ağrım var . Hiçbişeye hevesim yok o yüzden. Bi de yetmezmiş gibi kızımla tartıştık. Eve arkadaşı gelmesin dedim diye. En son sizinle kalmak istemiyorum dedi odasına gitti