ben gece 2'de yattım, klasik agvadan geldiğim bir pazar olduğu için.
büyük kedimle ılgılendım, ozel mama faslımız, ayagı sısmıs yıne carpmıs bır yere. kumunu degıstırdım
agvadan gelen kapları , gıysılerı yerlestır, yıyeceklerı bosalt ...
bulasık makınasını boşalt.
banyoyu temızledım, kucuk kedıyı orda mısafırım ettım, yanımda goturdum bos oda da serbest serbest takıldı. sımdı yıne kutuda yasayacak yazık
(( sahıplendıremedım halen ve parka bırakmak zorundayım hem hayvanın saglıgı ıcın, ustelık 2 aylık olacak cok hareketlı, banyoda bıle tutamıyorum wc ye bıle zor gırıs yapıyoruz artık. yanı evde aksamları rahat bakıyordum artık o da mumkun olmuyor. resmen aksamları dınlemedım gecen hafta , sırf onunla evde ılgıleneyım hareket etsın dıye ama artık durduramıyorum ustelık buyuk de zorlanıyor , strese gırıyor yemıyor, kusuyor, sureklı gergın ve tıslar halde oluyor.
onun ayagı sıs oldugu ıcın ılk kez her yer kum olmus resmen. evı supurdum gıttım ama kumu tam temızleyemıs olacak ki, yerler ve koltuklar kum olmus. hem sabah supurdum hem aksam yuzeysel bır fırca ıle. supurge acamadım tabi.
kedi konusunu, baya bır ıs ve sorun olmaya basladı zaten bana. o yuzden resmen gunluk ıslerım arasına girdi maalesef bu konu
((