- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.412
- 28
Ben genelde bunları kullanıyorum.ay deneyecegım cok sagolun
Leke çıkarıcı olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde bunları kullanıyorum.ay deneyecegım cok sagolun
Teşekkürler cevap için filizcim.kimse olmasın
hep o kafadayımdır :))))
tamam muhakkak deneyecegımBen genelde bunları kullanıyorum.
Leke çıkarıcı olarak.
rica ederim, :)))Teşekkürler cevap için filizcim.
Evet ben bayadir görmedim seni
Hayırlı uğurlu olsun bu arada
Sağolun canlarDüğün zamanı iyi olmuş aslında gölge çocuğu bırakman gerekir falan kolaylıkla geçsin inşallah
EvdeykenEşiniz evdeyken mi yokken mi daha çok temizlik yapasiniz geliyor ? Merak sorusu ?
Rica ederim.tamam muhakkak deneyecegım
haftalardır leke ıle delırdım
once koltuga tutkal ve tıner yaptı esım,
sonra bu gomlek ve atlettekı anlayamadıgım leke
anladıgım konular da degıl, ne duyduysam denedım ama sızlere sorayım en ıyısı dedım
cok sagolun :))
O konuda haklısın. Yardim ettikleri zaman harikalar doğuyor sanki evde.Evdeyken
Eşim de yardım etsin diye
Yokken bir ışıldama geliyor. Ben seni niye engelliyorum diyor ama bisi soruyor söylüyor anlatıyor yada bana çöken çöküyorO konuda haklısın. Yardim ettikleri zaman harikalar doğuyor sanki evde.
Ama etmedikleri zaman ayak bağı gibiler.
Yapasimiz olmasa bile buradan okuduğumuz iki üç cümle bizi harekete geçiriyor .Buraya yazmaya başlasam azıcık düzene girer mi acaba günlük akışım, ben bebeden sonra çok savruldum. Hiçbir şey yapamıyorum, olmuyor, yetemiyorum, yetişemiyorum.
Her gün bir şey de yapsam yazayım, yaptığım az da olsa.
Maşallah sizlere
hoşgeldiniz, nerden katılıyosunuz bize , ben istanbul pendik tarafındayım evliyim 2 çocuğum var büyükler kızım evli 1,5 yaşında torunum var çalışıyorumBuraya yazmaya başlasam azıcık düzene girer mi acaba günlük akışım, ben bebeden sonra çok savruldum. Hiçbir şey yapamıyorum, olmuyor, yetemiyorum, yetişemiyorum.
Maşallah sizlere
Hoşgeldin canım gel gel günlük az da olsa yaz motive olursunBuraya yazmaya başlasam azıcık düzene girer mi acaba günlük akışım, ben bebeden sonra çok savruldum. Hiçbir şey yapamıyorum, olmuyor, yetemiyorum, yetişemiyorum.
Maşallah sizlere
Hoş bulduk abla inşallahHoşgeldin canım gel gel günlük az da olsa yaz motive olursun
Maşallah sübhanallah. Efendim ben Karadeniz'den, Giresun'dan katılıyorum. 8 aylık bir kızım var. Allah bana da yavrumun sağlıkla büyüdüğü güzel günleri göstersin.hoşgeldiniz, nerden katılıyosunuz bize , ben istanbul pendik tarafındayım evliyim 2 çocuğum var büyükler kızım evli 1,5 yaşında torunum var çalışıyorum
Hoş geldin sağlıkla büyüsün uzun ömürler vesin rabbimMaşallah sübhanallah. Efendim ben Karadeniz'den, Giresun'dan katılıyorum. 8 aylık bir kızım var. Allah bana da yavrumun sağlıkla büyüdüğü güzel günleri göstersin.
Hayırlı forumlar