- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
Bilmiyorum demek en iyisidirKaynanam seni görse bayılır maşallahın varr ben turşunun nasıl yapıldığını bile bilmiyorum, gelmiş bana diyor jalepeno turşusu yapabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum demek en iyisidirKaynanam seni görse bayılır maşallahın varr ben turşunun nasıl yapıldığını bile bilmiyorum, gelmiş bana diyor jalepeno turşusu yapabilir misin
Bunu çoooook sonra çok iyi öğrendim hayat çarpa çarpa öğrettiBilmiyorum demek en iyisidir
Ben de herkese tavsiye edip uymayan biriyimBunu çoooook sonra çok iyi öğrendim hayat çarpa çarpa öğretti
Valla ben o sorunu piskoloğlarla aştımBen de herkese tavsiye edip uymayan biriyim
Sıcak suya biraz deterjan döküyorum yağ çözücü sıkıyorumKolay gelsin davlumbaz filtre temizliğini nasıl yapiyorsunuz acaba
Ahh gözümmBilmiyorum demek en iyisidir
İkimizde gülüyoruz o hallerimize
Bulaşık tableti ve kaynar su ile yıkıyorum benKolay gelsin davlumbaz filtre temizliğini nasıl yapiyorsunuz acaba
Kimse çıksın ortayaBir de kart gelinler var hiç demim onlar gendini bilir
Hakikaten seni bırakıp Kıbrıs a tatile gitti he miKp beni yollamadı kıbrısa eşim gitti 3 aylık evliydim
Şimdi eşime kızıyorum hadi beni susturup köşeye sıkıştırdılar sen ne demeye gidiyorsun
onsek8zinci seneye merdiven dayadıkKimse çıksın ortaya
Sürüm sürüm surundurseydin gelinceHakikaten seni bırakıp Kıbrıs a tatile gitti he mi
Ne yapsın yer ayırtılmış meçbür gittiHakikaten seni bırakıp Kıbrıs a tatile gitti he mi
Bacım sende de kaya gibi sabır varmışNe yapsın yer ayırtılmış meçbür gitti
Bazen diyorum sen 3 aylık karımı nereye bıraktıp gidiyorum demedinmi o zaman kaporaya acıdım diyor
20 senem anlamasını için bekledim sadece bir gecede tüm olayı anladıBacım sende de kaya gibi sabır varmış
Ne oldu o gecede Az daha detay ver20 senem anlamasını için bekledim sadece bir gecede tüm olayı anladı
Aynı otelde aynı odada kv ben kocam kaldık bileydim şimdiye kadar size bir otel ayarlardım 20 sene boşa beklemişim dedimNe oldu o gecede Az daha detay ver
Üçünüz aydı odada mı kaldınızAynı otelde aynı odada kv ben kocam kaldık bileydim şimdiye kadar size bir otel ayarlardım 20 sene boşa beklemişim dedim
evet yatak attırdı başka odaya gerek yok dedi kaldıÜçünüz aydı odada mı kaldınız