- 13 Ağustos 2022
- 6.214
- 25.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tablet vardı ama finish vardı videolarda genelde fairiy le yapıyorlar en son sildigimdede fairyle silmiştim diye hatırlıyorum ama yoktu malesef kalıp sabun almayada üşendim kaldı simdilikTozunu almak için her deterjan sabun olur ama leke ve kiri çıkaramayabilir.
Bulaşık makinesi tabletlerini de sıcak suda eritip koltuk silen oluyor.
Kolay gelsin davlumbaz filtre temizliğini nasıl yapiyorsunuz acabaMutfağı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Tezgah ocak davlumbaz sildim
Yatak topladım
Kahve içiyorum şimdi sonra kalkıp evi süpürüp sileceğim inşallah
Duygusallaşmayın deyi
Onu farkettim işe gidiş dönüş saatlerini ezberliycez yakında maşAllah yeni gelinimizeYeni gelin o hala susar mısın
Bir de kart gelinler var hiç demim onlar gendini bilirOnu farkettim işe gidiş dönüş saatlerini ezberliycez yakında maşAllah yeni gelinimize
Hiç Yeni gelin olamadığım için üzerime alınmıyorumBir de kart gelinler var hiç demim onlar gendini bilir
Aaaa ilk kez duyuyorum. O neymiş yaYüzlercekez anlatığım için çok detay vermiyeyim hatırlayan hatırlar balayıma beni göndermeyip eşimi yolladılar ben hiç yeni gelin olmadımki
Kp beni yollamadı kıbrısa eşim gitti 3 aylık evliydimAaaa ilk kez duyuyorum. O neymiş ya
Heeç üstüme alınmadım yamacına yanaştım yamacıma gelen gelsinBir de kart gelinler var hiç demim onlar gendini bilir