Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanam seni görse bayılır maşallahın varr ben turşunun nasıl yapıldığını bile bilmiyorum, gelmiş bana diyor jalepeno turşusu yapabilir misinEki Görüntüle 3472735
Iki kavanoz oldu toplam 6 kavanoz yaptım daha oldukça yapıyorum
Çağırın Ali Rıza efendiyle Hayriye hanımı
Geçen sene bende yapmıştım ama yumuşadı sonradan sıcaklardan mı oldu acabanerde yanlis yaptımEki Görüntüle 3472735
Ben sirke ve sıcak suyla yapıyorum çıtır çıtır oluyorGeçen sene bende yapmıştım ama yumuşadı sonradan sıcaklardan mı oldu acabanerde yanlis yaptım
MaşAllah kocana çok aşıksın herhalde bütün mesajlarında kocan varBugün eşim işe 7 de gitti .
Sevkiyatta ürün eşya gelmiş .
Onları yerleştirmeleri lazımmış.
Ondan daha erken çıktı .
Ona kahvaltı koydum.
O gidince ben tekrar uyudum. ben kahvaltımı 9 da yaptım.
Oh oh ellerine sağlık canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinEki Görüntüle 3472735
Parem ellerine sağlıkEki Görüntüle 3472735
Oh oh ellerine sağlık canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Teşekkürler kızlarParem ellerine sağlık
Ben 12 dennsonra başlıyorum dün sil şupur yapmıştım bugün sadece süpürme yapicam yemegimde varBen iş yapmaya gidiyorum var mı gelecek olan
Ellerinize sağlık alarbilirsem bende yaparım insallaj tarifinizleBen sirke ve sıcak suyla yapıyorum çıtır çıtır oluyor
Yumuşayınca benimde olmuştu rondoda çektim domates sosuyla karıştırıp kaynatıp acıka gibi yedik güzel oldu en azından kurtardım atmaktan
Bu doğru .MaşAllah kocana çok aşıksın herhalde bütün mesajlarında kocan var
Yeni gelin o hala susar mısınMaşAllah kocana çok aşıksın herhalde bütün mesajlarında kocan var
Günaydın kızlar bir sorum olacakkoltuklarimi silmek istiyorum da kalıp sabunum yok Arap sabunu da kokusunu sevmiyorum Dalin şampuanla silsm olurmu acaba bir koyu bir açık renk tecrübenize ihtiyacım bar
Eh 4 senelik evliyim.Yeni gelin o hala susar mısın