- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.540
- 28
Evet anladım.Merhaba yok canım denemedim. çaydanlığı ben makineye atmıyorum elimde yıkarım hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet anladım.Merhaba yok canım denemedim. çaydanlığı ben makineye atmıyorum elimde yıkarım hep
Atanları biliyorum seda bişey olmuyor çelik ya yıkanıp çıkıyor tencere gibi.Evet anladım.
Ben atıyorumMerhabalar peki çelik çaydanlığı makineye koyup denemişmiydiniz ?
merak ettim.
ben henüz denemedim de.
Dışarda mı yaptırdın bakımCilt bakımı yaptım eve yeni düştüm
Evet gözenekler baya dolmuştu uzu süre oldu yaptırmayalısonunda boyundan yüze doğru masajda yaptı çok iyi geldiDışarda mı yaptırdın bakım
Pamuk gibi olmuşsundur gel bi öpeyimEvet gözenekler baya dolmuştu uzu süre oldu yaptırmayalısonunda boyundan yüze doğru masajda yaptı çok iyi geldi
Tüm ürünler kore bitkisel vegan üründü
Eve geldim kızım sen bir parlıyorsun dediPamuk gibi olmuşsundur gel bi öpeyim
Mis gibi olmussundur güle güle yaglan koklamadin mi maskeyi bari onu yapsaydınBal kabağı maskesini bir ara yesenmi diye yeltendim aklıma ahiretliğim geldi Aktif Lora
Kemi sildim okudumCamı sildim çok gizel oldu
Sağol canım çok güzel kokuyordu zaten kokusu cezbediyorMis gibi olmussundur güle güle yaglan koklamadin mi maskeyi bari onu yapsaydın
İşte sorunum o kokusu her cezbedeni yemek istiyorum madde önemli değil. Hahah yanlış bisiler dişlemem inşallah gdhddkdSağol canım çok güzel kokuyordu zaten kokusu cezbediyor
dr ye gittinmiİşte sorunum o kokusu her cezbedeni yemek istiyorum madde önemli değil. Hahah yanlış bisiler dişlemem inşallah gdhddkd
Yaşın ortaya çıkacakKemi sildim okudum
Gebelerde normal dışı şeyler istemek çok duyduğumuz bişey geçici bunlar sabun da aynenİşte sorunum o kokusu her cezbedeni yemek istiyorum madde önemli değil. Hahah yanlış bisiler dişlemem inşallah gdhddkd