Kutursam resim atarım aynı kuru dolma mantığıyla yapılıp pişiriliyorSalatalığı neden ve nasıl kurutcan hiç görmedim ben
Ay ben yarısını topladım makinenin kapağı bile açık geniş geniş oturuyorum birdeMutfak toplu
çay İçmekteyiz
Ben hep haşlamadan koyuyorum nolcak koTaze fasulye ayıkladım çok değil 2 pişirimlik. Haşlamadan buzluğa atabilirmiyim.
Şuan ne haşlamak nede pişirip yarına hazır yemek olsun modunda değilim
Otur sen loramm birazdan yoknaz gelir toplarAy ben yarısını topladım makinenin kapağı bile açık geniş geniş oturuyorum birde
Benim işede bir el atsaOtur sen loramm birazdan yoknaz gelir toplar
Hiç çiğden koymadım sorayım bi dedimBen hep haşlamadan koyuyorum nolcak ko
Bende domates az zeytin yağıla kendi suyunda kavurur buzluğa atarım hazır oluyor diye ama çiğdende koyabilirsin hatta içine domatesinide doğrayıp karıştırıp at hazır olurHiç çiğden koymadım sorayım bi dedim
Hiç koymadım penyezim bir paket denemelik koydum bu sene.Hiç çiğden koymadım sorayım bi dedim
Ayy en sevdiğim ayrıntılı aktiviteKızın ne kadar kalemi boya kalemi kutusu varsa döktüm bizimkileri evdeki tüm kalemleri topladım masanın üzerine koydum kumaş olan kalemlikleri makineye attım kutu olanları elimde yıkadım
O kalemler çalışıyor olanlar seçilecek çalışmıyor olanlar mürekebi bittenler atılacak
Tek tek silecem cinslerine göre ayıklıyıcam
Yemekten önce dökmüştüm yemek yendi rehavet çöktü nasıl kaldıracam kara kara düşünüyorum
Bu arada
Mutfak toplu
Hahaha aynı kokar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?