- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.540
- 28
Şaka gibi ilk kez böyle bi şey duydum.İnan o köpükler oluşurken ağzım sulanıyor. Doktora söylicem artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka gibi ilk kez böyle bi şey duydum.İnan o köpükler oluşurken ağzım sulanıyor. Doktora söylicem artik
bende ilk defa duydum Allah yardımcısı olsunŞaka gibi ilk kez böyle bi şey duydum.
Bazı hamilerde olabiliyor bu yüzden ablam kömür yediUla sen ciddi misin
AaaBazı hamilerde olabiliyor bu yüzden ablam kömür yedi
Az dayan dr ne danış belki bir vitamin eksiğin vardır takviye verirİnan o köpükler oluşurken ağzım sulanıyor. Doktora söylicem artik
Sigara külü yiyenide duydum
Garip..Sigara külü yiyenide duydum
Sonra toprak yiyeni
Birde kaşık kaşık kuru kahve yiyeni biliyorum
Ben reklamda gördüm .Kızlar bingonun bulaşık bulaşık makinesi için kapsül çıkmış burda yeni gördüm aldım daha denemedim
Bende en garib oğlanda biberin kendini bırkıp tohum kısmını yiyordumGarip..
Benimde tam tersi canım çikolata köfte kek
Simit börek çekiyor hani daha çok.
fairy boykot o yüzden bütün marketlerde indirimliBen reklamda gördüm .
Bugün ben şok markette eşimin çalıştığı yerden indirim yapmışlar fairy aldım tablet.
İçin de 60 tane var fiyat 225 ti.
Burda biraz pahallı bir markette buldum fiyatına bakmadım boykotsuz ürün birde hiç evde kalmamıştı aldımBen reklamda gördüm .
Bugün ben şok markette eşimin çalıştığı yerden indirim yapmışlar fairy aldım tablet.
İçin de 60 tane var fiyat 225 ti.
bende A101 de gördüm fiyatına bakmadımBurda biraz pahallı bir markette buldum fiyatına bakmadım boykotsuz ürün birde hiç evde kalmamıştı aldım
195 mış 40 tanebende A101 de gördüm fiyatına bakmadım
dün renaks toz çamaşır deterjanı aldım . 10 kg 200 tl daha kullanmadım,ama kokusu çok güzel , bulaşık tabletide vardı 33 lü sü 150 tl idi herhalde
Ben pek detaylı hangisi boykotlu hangisi değil. bilmemde ramazanda bana hediye finish gelmişti oda bitti.fairy boykot o yüzden bütün marketlerde indirimli
Salatalığı neden ve nasıl kurutcan hiç görmedim benBende salatalık patlıcan kurutacağım bu hafta gelecek siparişim bakalım ne zamana kismet
Cevabımı aldımÇocuklar dolmanın içinde seçiyolar bazen kavga çıkıyor
Nadir bilinen bir lezzet bende bayılırım
Geri zekalılae daha yeni çıkarıyorlar demek yıllardır saçma bir şekilde üretmiyorduKızlar bingonun bulaşık bulaşık makinesi için kapsül çıkmış burda yeni gördüm aldım daha denemedim