- 23 Mart 2022
- 14.168
- 52.954
- 41
Salatalığı mı kurutacaksın bu soru ile kışlık hazırlık yapmadığım ortaya çıkacak ama artık sordumBende salatalık patlıcan kurutacağım bu hafta gelecek siparişim bakalım ne zamana kismet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salatalığı mı kurutacaksın bu soru ile kışlık hazırlık yapmadığım ortaya çıkacak ama artık sordumBende salatalık patlıcan kurutacağım bu hafta gelecek siparişim bakalım ne zamana kismet
Salatalık kuru dolma yapmak için bizim yörede kurutulur duymamam çok normal çok bilinmez benim çocuklar kurutulan sebzeler arasında çok sevdiği için yapıyorumSalatalığı mı kurutacaksın bu soru ile kışlık hazırlık yapmadığım ortaya çıkacak ama artık sordum
Ay evet abla unutmuşum yazmıştın hatırladımhoşbulduk,canım izine çıkmıştım,ilk orduya gittim kv hasta ziyarete onun duasını aldık,
sonra annemlere gittim çocuklarla torunla iyi geldi . cumartesi akşam üzeri döndük.
dünde evi temizledim.markete gittim alış veriş yemek derken akşam oldu ,bugünde işe geldim
Tam zamanı kuruların salçanın yerliler yeni yeni cıktı ben salca satıyorum yıllardır sipariş aldığım kişler varÇok geride kalmadık sebzelerde yeni yeni olgunlaştı
Su yorumuma muhteşem emojisi yapın uleyyynnnnnAy evet abla unutmuşum yazmıştın hatırladım
Tekrar hoşgeldin ⚘⚘
Tam zamanı kuruların salçanın yerliler yeni yeni cıktı ben salca satıyorum yıllardır sipariş aldığım kişler var
Bunun yanısıra aile kardeşler abimler dünürler teyzemler derken 5 6 eve de yapıyorum
Salcalara marka yapistiricam
PARE salçaları diye
Aynen kuzum tam zamanıAy evet abla unutmuşum yazmıştın hatırladım
Tekrar hoşgeldin ⚘⚘
Tam zamanı kuruların salçanın yerliler yeni yeni cıktı ben salca satıyorum yıllardır sipariş aldığım kişler var
Bunun yanısıra aile kardeşler abimler dünürler teyzemler derken 5 6 eve de yapıyorum
PARE salçaları diye
salçaları ne kadara satıyosun canım domates ,biberAy evet abla unutmuşum yazmıştın hatırladım
Tekrar hoşgeldin ⚘⚘
PARE salçaları diye
Evet ilk kez duydum efserim salatalığında kurtulduğunu kabak gibi oyup öyle mi kurutuyorsunuzSalatalık kuru dolma yapmak için bizim yörede kurutulur duymamam çok normal çok bilinmez benim çocuklar kurutulan sebzeler arasında çok sevdiği için yapıyorum
Kolay gelsin efser bende bayılırım salatalık kurusu dolmasınaSalatalık kuru dolma yapmak için bizim yörede kurutulur duymamam çok normal çok bilinmez benim çocuklar kurutulan sebzeler arasında çok sevdiği için yapıyorum
Bereketli olsun kolay gelsin pare salça yapmadım ben hiç sağolsun görümcem ve annem yapar gönderir bana daAy evet abla unutmuşum yazmıştın hatırladım
Tekrar hoşgeldin ⚘⚘
PARE salçaları diye
Çocuklar dolmanın içinde seçiyolar bazen kavga çıkıyorKolay gelsin efser bende bayılırım salatalık kurusu dolmasına
Burda tarlarda atılacak tohuma kaçmış salatılıklar var özellikle onlar seçilir daha eskiler atılmasın ziyan olmasın diye soyulur oyulur ve güneşte kurutmuşlar inanılmaz bir lezzet ben ve ailem çok seviyor özellikle kuru dolmada secelerEvet ilk kez duydum efserim salatalığında kurtulduğunu kabak gibi oyup öyle mi kurutuyorsunuz
Bizde salata yapmak için patlıcan ve kırmızı kapya biberi közleriz.
SabınSen yine neye aşerdin
O bir yemek değil
İnan o köpükler oluşurken ağzım sulanıyor. Doktora söylicem artikO bir yemek değil
Ula sen ciddi misinİnan o köpükler oluşurken ağzım sulanıyor. Doktora söylicem artik