Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin ablahayırlı sabahlar,
ben izini bitirdim bugün iş başı yaptım,
geçmişi pek okuyamadım,nasılsınız bakalım,
tatil sonrası biraz zor geldi işe gelmek işlerde birikti tabi
Kolay gelsin bonusum bereketli olsun. Yiyenlere yapana afiyetle şifa olsunMssPARE kolay gelsin pariş ben de domates yapıyorum gece biraz yaptım da bitmedi.
maşallah ,parecim Allah kolaylık versin mis gibi odun ateşinde nede güzel olur onlar yemelere doyum olmaz,
ellerine sağlık
Teşekkürler Bonusum kolay gelsin...ben bir haftadır uğraşıyorum az.kaldi kazana kendimi aticamMssPARE kolay gelsin pariş ben de domates yapıyorum gece biraz yaptım da bitmedi.
hoşbulduk canım ,Hoşgeldin abla
Kolay gelsin çabucak işlerini toparlayıp günlük rutin işlerine dönersin inşaAllah
Nerdeydin ki ablacımhoşbulduk canım ,
toparlarım ,Allah ın izniyle
Hoşgeldin ablaNasıl geçti tatilin ?hayırlı sabahlar,
ben izini bitirdim bugün iş başı yaptım,
geçmişi pek okuyamadım,nasılsınız bakalım,
tatil sonrası biraz zor geldi işe gelmek işlerde birikti tabi
Parem bereketli olsun ailene sana şifa olsunOhhhhh sabah duamıda aldım Amin amin
ağazına sağlık bitanem ⚘❤
Amin canım.benim ❤❤Parem bereketli olsun ailene sana şifa olsun
Kolay gelsin canım ⚘Bende salatalık patlıcan kurutacağım bu hafta gelecek siparişim bakalım ne zamana kismet
Kış kapıyı çalıncaKolay gelsin canım ⚘
Bizim burda tembeller yazı derler o zaman çoğu kişi kışlık hazırlık yapar sanırım ağustos böcekleri gibi geride kalanlar içinKış kapıyı çalınca
Çok geride kalmadık sebzelerde yeni yeni olgunlaştıBizim burda tembeller yazı derler o zaman çoğu kişi kışlık hazırlık yapar sanırım ağustos böcekleri gibi geride kalanlar için
hoşbulduk canım,Hoşgeldin ablaNasıl geçti tatilin ?
hoşbulduk,canım izine çıkmıştım,ilk orduya gittim kv hasta ziyarete onun duasını aldık,Nerdeydin ki ablacım
Ara ara bakıyorum arka sayfaları okumuyorum bazen
Nereden geldinse hoşgeldin