- 27 Ağustos 2023
- 1.296
- 3.857
- 28
Sağlıcakla al kucağına sen de seda bir şey kalmamış doğuma zaman çabuk geçiyorMaşallah .
Darısı benim başıma çok az kaldı kasıma .
Merak ve heyecan içindeyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla al kucağına sen de seda bir şey kalmamış doğuma zaman çabuk geçiyorMaşallah .
Darısı benim başıma çok az kaldı kasıma .
Merak ve heyecan içindeyim..
Bebek nasıl aysen sen nasılsınSağlıcakla al kucağına sen de seda bir şey kalmamış doğuma zaman çabuk geçiyor
Çok şükür hayalim bebiş iyi ben de iyiyim biraz ruh halim değişken onun dışında iyiyim insan gerçekten çok hassas oluyormuş bu dönemde geçecek inşallah bakalım ❤Bebek nasıl aysen sen nasılsın
Sağol teşekkür ederim. Evet doğru .Sağlıcakla al kucağına sen de seda bir şey kalmamış doğuma zaman çabuk geçiyor
Kolay gelsiiinnOcak başındayım domtislerin birazını yapıcam gerisi yarın.
Kolay gelsin paremmmm bereketli olsun sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle yemek nasip olsun inşaAllahSiz yatn uyuyun bende sabahın 6 sından beri ateşte salça kaynat sos yap menemen yap
Adaletin bumu dünya
Eki Görüntüle 3471159
Ohhhhh sabah duamıda aldım Amin aminKolay gelsin paremmmm bereketli olsun sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle yemek nasip olsun inşaAllah
Yapanlara, yiyenlere bu resmi görenlere şifa olsun aminnnnn
Kolay gelsin eline sağlık.Siz yatn uyuyun bende sabahın 6 sından beri ateşte salça kaynat sos yap menemen yap
Adaletin bumu dünya
Eki Görüntüle 3471159
maşallah ,parecim Allah kolaylık versin mis gibi odun ateşinde nede güzel olur onlar yemelere doyum olmaz,Siz yatn uyuyun bende sabahın 6 sından beri ateşte salça kaynat sos yap menemen yap
Adaletin bumu dünya
Eki Görüntüle 3471159